Queen Elizabeth II and The Duke And Duchess Of Cambridge Visit The East Midlands
Actualitate

Catherine și regina Elisabeta a II-a, în iunie 2012. Getty Images

Kate a avut un mentor „fenomenal” în persoana reginei Elisabeta a II-a. Ce fel de prințesă de Wales își dorește să fie

Prințesa de Wales a avut un mentor „fenomenal” în persoana reginei Elisabeta a II-a și „nu încearcă să o imite pe prințesa Diana”, susține Katie Nicholl, expertă pe situații ce țin de familia regală britanică și autoare a cărții „The New Royals: Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown”, scrie Daily Mail.

Katie Nicholl a declarat că regretatul monarh i-a oferit un sprijin uriaș prințesei înainte ca aceasta să se căsătorească cu prințul William, în 2011.

Vorbind cu „Ok!”, Nicholl a explicat că Elisabeta a II-a „și-a pus biroul privat și doamnele de onoare” la dispoziția lui Kate înainte de nunta regală, astfel încât aceasta să se poată familiariza cu viața la palat:

„Asta însemna că ea, Kate, putea merge să vorbească cu ei direct despre ce înseamnă să duci la bun sfârșit un angajament regal și cum ar trebui să te comporți. Și a acceptat acea ofertă și s-a asigurat că beneficiază de pe urma acelei experiențe.”

Nicholl a subliniat faptul că prințesa a prioritizat întotdeauna petrecerea timpului cu regretata regină care dorea să se asigure că viitoarea prințesă de Wales era „bine pregătită” pentru această funcție importantă.

regina elisabeta a II-a, printul william, kate middleton
Kate Middleton, prințul William și regina Elisabeta a II-a, la Windsor, în decembrie 2020. / Foto: Getty Images

Referindu-se la faptul că Middleton și William luau copiii și mergeau la Balmoral în fiecare vară, ea a adăugat: „Au fost momente prețioase și valoroase pentru Kate în dezvoltarea relației strânse cu regina. Și au avut o colaborare bună. O parte a acelei relații a însemnat mentorat, iar regina i-a transmis sfaturile, valorile și îndrumările ei.”

Motivul pentru care Kate Middleton a plâns în ziua nunții ei cu William/ Profimedia
Motivul pentru care Kate Middleton a plâns în ziua nunții ei cu William/ Profimedia

Cât despre faptul că Diana a fost cea mai recentă prințesă de Wales, Kate este conștientă că trebuie să se ridice la niște așteptări uriașe din noua ei poziție.

„Nu lasă nimic să o umbrească sau să o copleșească, știe ce fel de prințesă de Wales vrea să fie”, a adăugat Katie. „Este foarte mult meritul ei, încrederea ei în propria persoană.”

Cât despre alegerile vestimentare și în materie de bijuterii, Kate nu vrea să o „imite” pe Diana, a mai spus Nicholl, ci doar să-i aducă omagii.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri