Kate Beckinsale, răvășitoare la petrecere organizată după decernarea premiilor Oscar 2022
Actualitate

Kate Beckinsale, răvășitoare la petrecere organizată după decernarea premiilor Oscar 2022 / Profimedia Images

Kate Beckinsale, reacție neașteptată. Cum le-a răspuns fanilor care au acuzat-o că minte când spune că nu și-a făcut lifting facial

Kate Beckinsale, actrița în vârstă de 49 de ani, a făcut furori la Festivalul de la Cannes, când a purtat o rochie cu inserții transparente, însă unii dintre fani au reacționat dur pe rețelele sociale, acuzând-o că a abuzat de intervențiile estetice.

În vârstă de 49 de ani, actrița a ales să poarte o rochie semnată Zuhair Murad Couture la Festivalul de Film de la Cannes, iar unii dintre prietenii virtuali au reacționat dur în dreptul fotografiilor făcute publice pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kate Beckinsale, acuzată de fani că a exagerat cu Photoshop-ul: „La 48 de ani, arăți de 12 ani…cum?”

„Te rog, spune-mi că ți-ai făcut un lifting facial, pentru că nu este posibil să fii atât de superbă la aproape 50 de ani”, a scris un internaut.

Actrița a reacționat imediat, spre surprinderea multora: „Niciun lifting, nici Botox, nici fillere și nici rinoplastie”, a scris actrița, explicând, de asemenea, că singurele trucuri la care a apelat sunt tratamentele faciale pe care le face pentru a-și spori producția de colagen și pentru a-și hidrata pielea.

„Probabil aș încerca laserul, însă sunt foarte speriată. Nu am ajuns atât de departe”, a mai spus ea.

Mai mult de atât, „discuția” a culminat atunci când un fan i-a cerut să nu mintă despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut.

Citește și: Kate Beckinsale, neschimbata dupa aproape 20 de ani de cariera. Cum a impresionat la cea mai recenta aparitie

„Nu mi-am făcut lifting, fillere ori Botox. Nu mint și nu accept ca oamenii să mă acuze de lucruri pe care nu le-am făcut”, a reacționat din nou actrița.

Kate Beckinsale a avut 22 de kilograme în plus când a fost însărcinată

Actrița din "Underworld" și "Pearl Harbour" a vorbit în trecut și despre presiunea la care sunt supuse femeile de a slăbi rapid după naștere: "Există o ură obsesivă pentru procesele normale prin care trece corpul omenesc. Sarcina schimbă corpul femeii și e perfect normal să se întâmple asta. Ceea ce nu e normal e să arăți ca și cum n-ai fi avut un copil imediat după ce ai născut. Eu am fost uriașă după ce am avut-o pe Lily – m-am îngrășat vreo 22 de kilograme și greutatea suplimentară nu a dispărut până ce nu am încetat s-o alăptez. Am avut noroc că Marea Britanie nu era atât de plină de paparazzi pe atunci", a spus Kate în urmă cu ceva ani.

Citește și: Kate Beckinsale, neschimbata dupa aproape 20 de ani de cariera. Cum a impresionat la cea mai recenta aparitie

Kate Beckinsale vorbește fluent patru limbi

Interesant este că Beckinsale nu este doar frumoasă, ci și foarte deșteaptă. Nu mulți știu că actrița a studiat trei ani Literatură la Oxford și este fluentă în franceză, germană și rusă, pe lângă engleza nativă. Scrie poeme și povestiri, pentru care a luat premii în diferite competiții din Anglia în adolescență, și are răspuns pentru orice întrebare incomodă pe care i-o adresează jurnaliștii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri