New York, United States. 02nd May, 2024. NEW YORK, NEW YORK - MAY 02: Kate Beckinsale attends The King's Trust Global Gala 2024 at Cipriani South Street on May 02, 2024 in New York City. Credit: Ron Adar/Alamy Live News
Actualitate

Kate Beckinsale. Profimedia

Kate Beckinsale reacționează în urma valului de comentarii legate de greutatea sa: „Încerc să supraviețuiesc”

Kate Beckinsale a reacționat în urma numeroaselor comentarii de pe rețelele sociale cu privire la aspectul ei. Mulți urmăritori i-au transmis actriței britanice că a slăbit foarte mult. „Încerc să supraviețuiesc”, le-a răspuns aceasta. 

Vedeta în vârstă de 50 de ani s-a lovit de un val de reacții după ce a postat un video pe Instagram, în care încerca diverse ținute și coafuri în rulota sa, pe platourile de filmare.

Unii fani au atins subiectul stării de sănătate a actriței din „Stolen Girl”, scriind: „Îmi pare rău că spun asta, Kate, dar ești cam slabă. Ai găsit întotdeauna un echilibru grozav... Dar când pomeții tăi încep să iasă în evidență, echilibrul se pierde” sau  „Te rog să mănânci ceva. Te iubesc, sunt foarte îngrijorat de cât ai slăbit”; „Kate! Cred că ai slăbit prea mult! Arăți grozav ca de obicei, dar, te rog, pune câteva kilograme pe tine!”; „Ești super slabă”.

Kate Beckinsale, după ce a fost acuzată că a apelat la operații estetice: „Nu mă îngrijorează îmbătrânirea, mi-am găsit tatăl mort când aveam 5 ani!”

Dramele prin care a trecut Kate Beckinsale

Comentariul care a înfuriat-o a fost însă următorul: „Ce ți s-a întâmplat? Erai superbă”.

Vedeta din „Underworld” a răspuns: „Sunt foarte tristă. Mi-am privit al doilea meu tată murind. Mi-a fost atât de rău. Îmi pare rău că mă găsești mai puțin atrăgătoare, dar chiar nu-mi pasă deloc ce gândești...Am avut grijă de tatăl meu vitreg până a murit la începutul acestui an. Mama mea trece și ea printr-o perioadă nu tocmai grozavă. Mă obișnuiesc cu gândul că mi-au murit doi părinți, unul când aveam 5 ani, celălalt în ianuarie”.

Roy Battersby, tatăl vitreg al actriței, s-a stins după o scurtă boală.

„Mi-am pierdut pisica de aproape 19 ani anul trecut. Am petrecut șase săptămâni în spital din cauza vărsăturilor cu sânge după ce m-am ales cu o gaură între esofag și stomac, pe fondul unui an foarte stresant”, a spus ea.

Ea a adăugat, de asemenea, că a „experimentat o apariție severă a mastocitozei....Este ceea ce sunt pregătită să va dezvălui ca să înțelegeți ce a contribuit la pierdere în greutate”.

„Ce crezi tu despre aspectul meu și despre cum ar trebui să arăt, indiferent de orice circumstanță din viața mea și a familiei mele, nu mă interesează. Încerc să supraviețuiesc în urma unor pierderi insuportabile și a unui PTSD reactivat după ce mi-am găsit tatăl aproape mort pe când eram un copil foarte mic, singur, în timpul nopții, și lucrând apoi pentru a-mi întreține întreaga familie”, a mai spus ea.

Actrița din Van Helsing și-a criticat urmăritorii care hărțuiec femeile pentru felul cum arată. 

„Nu-mi pasă care sunt gusturile tale legate de femei. Mă deranjează însă când crezi că oricare dintre noi trebuie informat despre astfel de aspecte. Fă bine. Poți mai mult de atât” a continuat ea.

Kate a răspuns apoi unui alt utilizator care a îndemnat-o să se îngrașe. „Destul”, a încheiat ea.

Au existat și fani care i-au luat apărarea lui Kate Beckinsale.

„Nu mai comentați despre greutatea oamenilor, despre cum arată și despre alegerile lor de viață, pentru numele lui Dumnezeu. Doar pentru că celebritățile au peste 500.000 de urmăritori nu înseamnă că aveți undă verde pentru a oferi comentarii inutile!!”.

Etichete: kate beckinsale

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri