Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton a adus un tribut emoționant regretatei sale soacre, prințesa Diana, în portretul aniversar de la 40 de ani. / Foto: Profimedia

Kate Middleton a mers în secret la pub-ul preferat al prințului Harry. Cum a fost surprinsă ducesa de Cambridge

Kate Middleton a fost surprinsă savurând o cafea la pub-ul preferat al prințului Harry, în timp ce se bucura de o ieșire alături de prietenii ei. 

Ducesa de Cambridge, care săptămâna trecută a fost într-o vizită regală în Copenhaga, a fost surprinsă ducându-și cei doi copii, pe prințul George și pe prințesa Charlotte, la școală și socializând cu părinții colegilor celor doi strănepoți ai Reginei Elisabeta a II-a. Ulterior, după ce și-a terminat îndatoririle de mamă, soția prințului William a fost văzută savurând o cafea alături de ceilalți părinți la un pub din Londra, fătă a face mare caz din asta.

Richard Eden a dezvăluit pentru Daily Mail că ducesa de Cambridge a fost văzută la Hollywood Arms din Chelsea. Pub-ul unde aceasta și-a petrecut după-amiaza este unul dintre locurile preferate ale prințului Harry, acolo unde acesta petrecea mult timp înainte să o cunoască pe Meghan Markle, care i-a devenit soție și mamă a celor doi copii ai lui. Acesta vizita atât de des barul, încât avea propria intrare „regală” prin spatele clădirii, potrivit lui Eden. 

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit că prințul William este îngrijorat când ea petrece timp cu copiii altora: „De fiecare dată mai vreau unul”

În ciuda statutului lor regal, Ppințul William și Kate își duc personal copiii la școală cât mai mult posibil, în speranța de a le oferi acestora o „normalitate”. Este o abordare care, fără îndoială, i-a ajutat să se conecteze cu ceilalți părinți de la școala care percepe o taxă de până la 23.000 de lire sterline pe an. 

Prințul Harry a părăsit Marea Britanie în urmă cu doi ani

La fel ca prințul Harry, Kate a început să frecventeze localul în ultima perioadă, alăturându-se prietenelor sale mămici. Cu toate acestea, ducele de Sussex nu a mai vizitat de ceva vreme pub-ul după mutarea sa în SUA, unde locuiește acum cu Meghan și cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă de doi ani, și Lilibet, în vârstă de opt luni.

S-a dezvăluit recent că Harry nu se mai simte în siguranță în Regatul Unit, de când el și Meghan și-au pierdut protecția poliției finanțată de contribuabili în urma retragerii din îndatoririle regale în ianuarie 2020.

Citește și: Care este rutina zilnică a lui Archie și Lilibet. Prințul Harry a dezvăluit cum își ocupă timpul cei doi copii ai săi

Într-o ședință de la Înalta Curte s-a confirmat că ducele de Sussex vrea să-și aducă copiii să-și viziteze prietenii și familia, dar consideră că „nu se pot întoarce la casa lui” , deoarece este prea periculos.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri