Members Of The Royal Family Attend The Easter Sunday Service At St. George's Chapel
Actualitate

Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

Kate Middleton a renunțat la una dintre regulile impuse de regina Elisabeta a II-a. Cum a fost fotografiată prințesa de Wales

Prințesa de Wales a adăugat o pată neobișnuită de culoare, în timp ce a participat la slujba de Paște de la Windsor. Catherine și-a vopsit unghiile în roșu închis, total diferit față de nuanțele neutre pentru care optează de obicei la aparițiile publice cu familia regală.

Au existat, se pare, reguli clare cu privire la unghiile colorate, în timpul domniei reginei Elisabeta a II-a, care s-a încheiat în septembrie anul trecut, fiind preferate nuanțele de culoarea pielii. 

William Hanson, expert în eticheta regală, a declarat pentru The Sun că „roșu aprins și roz strălucitor nu sunt  deloc potrivite, mai ales la ocazii oficiale și în special în timpul doliului”. Culorile permise, a completat el, sunt „roz translucid sau pal”, notează Daily Mail. 

Kate Middleton a fost fotografiată cu unghiile viu colorate, duminică, la slujbă de Paște, de la capela St George, unde a fost prezentă împreună cu familia sa. I s-au alăturat prințul William și cei trei copii ai lor, prințul Louis, în vârstă de patru ani, participând pentru prima dată la acest eveniment.

Ea a purtat o haină lungă albastră, semnată Catherine Walker, asortată cu o pălărie personalizată și pantofi nud cu toc înalt. Dar unghiile ei roșii au fost imediat remarcate de fani.

Unul dintre aceștia a scris pe Twitter: „Membrii familiei regale îmbărcați în albastru, astăzi, în Windsor. Și mai multă culoare decât de obicei pe unghiile lui Kate!”. Un altul a adăugat: „Vedeți ceea ce văd eu? Priviți unghiile prințesei... surprinzător!”, în timp ce altcineva a comentat: „Ne place oja roșie aleasă de Catherine”.

Unghiile colorate sunt ceva rar în rândul doamnelor din familia regală. Soția prințului Harry, Meghan Markle, a stârnit controverse în 2018, când a participat la British Fashion Awards cu unghiile vopsite cu ojă închisă.

La vremea respectivă, experții în etichetă regală au susținut că Meghan a încălcat o regulă impusă de regină cu privire la unghiile colorate, despre care se spunea că regretatul monarh le-ar fi găsit „vulgare”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri