Kim Kardashian
Actualitate

Kim Kardashian. Profimedia

Kim Kardashian cere instanței un divorţ rapid, pentru binele lui Kanye West: Îl va ajuta să accepte că relaţia noastră s-a terminat

Vedeta de reality-show Kim Kardashian a îndemnat instanţa californiană care judecă divorţul ei de Kanye West să grăbească procedura, explicând că acest lucru l-ar ajuta pe soţul ei să accepte sfârşitul relaţiei lor, informează AFP, potrivit Agerpres.

Kim Kardashian a cerut divorţul anul trecut, după mai multe luni de zvonuri în presă despre dificultăţile sale conjugale şi despre problemele psihologice ale rapperului.

Artistul, care şi-a schimbat oficial numele în "Ye", se opune separării şi i-a cerut de mai multe ori lui Kim Kardashian, , pe reţelele de socializare, să se împace.

"Îmi doresc foarte mult să divorţez", a scris Kim Kardashian într-o declaraţie depusă miercuri la un tribunal din Los Angeles. "L-am rugat pe Kanye să păstreze divorţul nostru privat, dar nu a făcut-o", a adăugat vedeta în vârstă de 41 de ani.

"Cred că, dacă instanţa va pune capăt căsătoriei noastre, acest lucru îl va ajuta pe Kanye să accepte că relaţia noastră s-a terminat şi să meargă mai departe", astfel încât să ne putem "creşte în pace copiii", se arată în declaraţie.

Cuplul are patru copii: două fete, North şi Chicago (în vârstă de 8 şi, respectiv, 4 ani) şi doi băieţi, Saint şi Psalm (de 6 şi, respectiv, 2 ani).

Cele două vedete, care au început o relaţie în 2012 şi s-au căsătorit în Italia doi ani mai târziu, au devenit rapid unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume.

Dar căsătoria lor a avut de suferit în special din cauza izbucnirilor imprevizibile ale lui Ye, care suferă de tulburare bipolară.

"Mi-ar fi plăcut ca mariajul nostru să funcţioneze, dar mi-am dat seama că nu există nicio modalitate de a-l repara", a scris Kim Kardashian

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri