kitty cepraga
Actualitate

Kitty Cepraga / Foto: Facebook

Kitty Cepraga, despre divorțul de acum doi ani, după 15 ani de căsnicie: "Nu cred că te refaci niciodată". Ce spune despre fiica ei

În urmă cu doi ani, Kristina Cepraga s-a mutat înapoi la București, după mult timp petrecut în Italia, acolo unde și-a făcut o carieră în lumea filmului. Nu a venit singură ci alături de fetița pe care o are cu fostul ei soț, James Goodwin.

Kitty Cepraga are astăzi 43 de ani și joacă pentru prima dată într-o comedie românească, "Pup-o, mă! 3". Fiica ei, Aurora, îi calcă pe urme și deja este atrasă de lumea actoriei. Mai mult, micuța este eleva mamei sale la cursurile de actorie pe care le ține în limba italiană. Actrița a divorțat acum doi ani, după un mariaj de 15 ani, și recunoaște că a fost un moment foarte greu, pe care, într-o anumită măsură, nu-l va putea depăși niciodată.

Citește și: Românca Anastasia Soare, 25 de ani de carieră în SUA. Regina sprâncenelor a petrecut cu Oprah, Sharon Stone, J.Lo și Sofia Vergara

Kitty Cepraga
Kitty Cepraga, octombrie 2019 / Foto: Getty Images

"Este, fără doar și poate, un faliment. Este o nereușită, dacă punem așa problema. Nu cred că te refaci niciodată după așa ceva pentru că, evident, ai pus niște speranțe, niște așteptări. Vorbim de niște ani, în cazul meu au fost toată perioada mea post-adolescențială, până de curând, în urmă cu doi ani. Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii. Depășești cu greu, nu cred că te refaci niciodată. Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea", a spus Kitty Cepraga la Antena Stars, menționând că fetița ei de șapte ani, Aurora May, petrece mult timp cu tatăl ei.

Fetița Kristinei Cepraga îi calcă pe urme

Citește și: O vilă de 110 milioane de dolari, “perla coroanei” în divorțul dintre miliardarul John Paulson și românca Jenny. Partajul va fi fabulos

Cea mai mare mândrie și bucurie a lui Kitty Cepraga este unicul ei copil, Aurora May, care demonstrează deja că are talent în arta actoriei. Cele două au trăit până acum la Roma, motiv pentru care Kristina a căutat și în București o școală pe care cea mică să o urmeze fără să o scoată din sistemul cu care s-a obișnuit.

"Nu că e fetița mea, pe de altă parte m-am și gândit că poate nu mi-aș fi dorit să fie atât de talentată, dar este una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună din cursul meu de actorie. Acum pregătim un spectacol Peter Pan tot în italiană, a jucat deja într-un scurtmetraj, acum este propusă pentru un rol într-un film în Italia, să vedem ce o vrea Dumnezeu. 7 ani jumate are acum Aurora May. De când era mică am început cu balet, cu pian, cu muzică, sport, dar văd că ea rezonează mult în zona asta cu actoria. Ea a trăit până la 5 ani jumate la Roma și, odată cu pandemia, a trebuit să ne reorganizăm aici și am avut norocul să găsesc această grădiniță care are și școală și liceu în limba italiană, drept pentru care ea, deși a învățat între timp și limba română, totuși merge pe tipologia de școală italiană care e recunoscută acolo", a povestit Kitty Cepraga pentru playtech.ro.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri