Lecțiile de viață pe care o femeie bolnavă de cancer le-a învățat de la Olivia Newton-John
Actualitate

Lecțiile de viață pe care o femeie bolnavă de cancer le-a învățat de la Olivia Newton-John / Facebook, Getty Images

Lecțiile de viață pe care o femeie bolnavă de cancer le-a învățat de la Olivia Newton-John: ”Era un înger pe Pământ!”

O femeie în vârstă de 52 de ani, care în urmă cu câțiva ani a fost diagnosticată cu o formă de cancer în stadiul patru, a dezvăluit cum a ajutat-o Olivia Newton-John, actrița care a murit la 73 de ani, după o lungă bătălie cu cancerul mamar, să depășească această perioadă din viața ei.

Mel Dee Dzelde, o femeie în vârstă de 52 de ani, din Adelaide, Australia, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer rectal în stadiul patru în 2017. Patru ani mai târziu, în 2021, ea a fost diagnosticată cu boala progresivă de neuron motor, iar în timpul tratamentului a fost sunată chiar de Olivia Newton-John, cu care avea în comun o prietenă.

Citește și: Misterul din viața Oliviei Newton-John. Vedeta și-a găsit cu greu liniștea în urma unei tragedii petrecute în 2005, când fostul ei iubit a dispărut pe mare

”Mi-a spus:<<Bună, Mel. Sunt Olivia. Am auzit că treci printr-o perioadă delicată.>>”, a dezvăluit aceasta în cadrul unui interviu pentru Daily Mail, continuând: ”Am vorbit în jur de o oră, a vrut să știe cum mă simt și mi-a oferit câteva sfaturi, mai ales că și ea luptase cu cancerul.”, a mai povestit aceasta.

Totodată, în cadrul aceluiași interviu, Mel a descris-o pe Olivia ca fiind ”un înger pe pământ”, care a continuat să se intereseze de starea ei de sănătate din când în când, inclusiv atunci când își sărbătorea ziua de naștere ori de Crăciun.

În ceea ce privește lecțiile de viață pe care le-a învățat de la Olivia, Mel a declarat că a înțeles că trebuie să concentreze pe starea de bine, nu pe boală, să încerce să gândească mereu pozitiv, să adopte terapii naturale, alternative, dar doar în combinație cu tratamentul recomandat de medici.

Citește și: Olivia Newton-John, între lupta cu cancerul și ghinion în dragoste. Actrița a divorțat de primul soț după ce acesta s-a cuplat cu bona fiicei lor

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totodată, de la Olivia, ea a învățat să se bucure de viață indiferent ce i se întâmplă, să fie amabilă și să împărtășească dragoste celor din jur și, totodată, să râdă și să se bucure de viață.

”M-a învățat cum să mă bucur de viață fără să mă gândesc la ceea ce mi se întâmplă.”, a mai povestit Mel, care a dezvăluit că luna trecută a vorbit pentru ultima dată cu Olivia, iar la ultimele apeluri nu i-a mai răspuns.

Olivia Newton-John a murit la 73 de ani

Olivia Newton-John, actriţa cunoscută pentru rolurile interpretate în filme precum ”Grease” ori ”Xanadu”, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, după o lungă bătălie cu un cancer.

Anunțul privind trecerea în neființă a celebrei actrițe și cântărețe, ea fiind recunoscută pentru lansareaa ”Physical”, a fost făcut de soțul ei, John Easterling.

”Olivia Newton-John (73 de ani) a murit liniştită la ferma ei din California de Sud în această dimineaţă, înconjurată de familie şi prieteni. Cerem tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, a fost mesajul scris de soţul ei, John Easterling, pe Facebook.

Olivia Newton-John

Deși nu a fost anunțată o cauză a morții, Olivia Newton-John fusese diagnosticată cu cancer mamar, care a recidivat în 2017.

Olivia a fost un simbol al triumfurilor şi al speranţei de peste 30 de ani, împărtăşindu-şi lupta cu cancerul de sân”, a mai scris soţul ei, bărbatul cu care s-a căsătorit în 2008 și alături de care a trăit până la finalul vieții. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?