*EXCLUSIVE* Katie Holmes and Suri Cruise spotted together in NYC post-Suri's 18th birthday
Actualitate

Katie Holmes și Suri Cruise, la plimbare în NYC, pentru prima dată de când adolescenta a împlinit 18 ani. Profimedia

Legătura lor este indestructibilă. Primele imagini cu Katie Holmes și Suri Cruise, după ce fiica lui Tom Cruise a împlinit 18 ani

Legătura dintre Suri Cruise și mama ei, Katie Holmes, este unică și indestructibilă. Cele două au fost fotografiate împreună în public, pentru prima dată de când fiica actriței din „Dawson's Creek” și a lui Tom Cruise a împlinit 18 ani cu doar câteva zile în urmă. 

Vedeta în vârstă de 45 de ani și fata ei adolescentă au mers împreună la o cafea și s-au bucurat apoi de o plimbare prin New York City.

Pentru această ieșire, cele două au optat pentru un stil vestimentar asemănător, casual cool. 

Suri a îmbrăcat o rochie maxi cu model și o jachetă denim supradimensionată, la care a asortat cizme maro deschis. La rândul ei, Holmes a purtat blugi, o cămasă albă cu model, un pulover gri și adidași negri. 

Cele două păreau cufundate într-o conversație plăcută.

 

Suri este unicul copil al lui Katie Holmes. Actrița americană a fost căsătorită cu Tom Cruise în perioada 2006-2012.

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

În weekend, Suri a fost văzută cumpărând flori în New York City, în timp ce se pregătea să-și sărbătorească ziua de naștere.

Suri Cruise și-a petrecut mare parte din ultimii 12 ani trăind în umbra speculațiilor frenetice cu privire la relația distrusă cu tatăl ei scientologist.

Potrivit Daily Mail, Katie Holmes a primit de la Tom Cruise o pensie alimentară de peste 33.000 de dolari pe lună pentru fiica lor până când aceasta a împlinit 18 ani. 

Se pare însă că vedeta din „Mission: Impossible” a fost de acord să-i plătească lui Suri și facultatea. Adolescenta „înclină” să studieze moda la New York.

Tom nu a mai fost fotografiat cu copilul său din momentul în care s-a încheiat căsătoria de șase ani cu Holmes. De-a lungul anilor, publicațiile din SUA au notat că presupusa lui înstrăinare are de-a face cu decizia duo-ului mamă-fiică de a nu se asocia cu Biserica Scientologică din care acesta face parte.

Actorul de patru ori nominalizat la Oscar este, de asemenea, tatăl a doi copii adoptați- Isabella Jane Cruise, 31 de ani, și Connor Antony Cruise, 29 de ani - din căsnicia lui de un deceniu cu Nicole Kidman, mariaj care s-a încheiat în 2001.

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri