Madalina Ghenea
Actualitate

Madalina Ghenea / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, hărțuită pe rețelele sociale. Românca a rupt tăcerea: ”Cineva folosește profiluri false pentru a mă denigra!”

Mădălina Ghenea este din nou în centrul atenției în Italia, acolo unde trăiește de câțiva ani. La câteva luni după ce s-a spus că are o relație cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, acum românca a transmis un comunicat de presă în care acuză faptul că este hărțuită pe rețelele sociale.

Potrivit presei italiene, Mădălina Ghenea a făcut public un comunicat de presă în care a susținut că este hărțuită de ani de zile pe rețelele sociale și, mai mult de atât, cineva necunoscut i-a intrat în casă doar pentru a o intimida, întrucât nu i-a dispărut niciun obiect de valoare.

Gwyneth Paltrow s-a îngrășat mai bine de 6 kilograme în pandemie. Cum a reușit să slăbească

Potrivit comunicatului de presă transmis de româncă, aceasta a făcut mai multe plângeri la poliție, însă continuă să fie hărțuită pe rețelele sociale. Mai exact, cineva continuă să creeze profiluri false pe rețelele sociale, pe care le folosește pentru a contacta prieteni, rude, foști iubiți, colegi de muncă ori chiar branduri cu care aceasta a lucrat pentru a-i denigra imaginea.

Citește și: Gina Pistol a născut. Smiley, prima declarație după ce a devenit tătic: ”Medicul spune că fetița noastră e perfectă!”

De asemenea, Mădălina Ghenea a precizat că va face noi plângeri la poliție, mai ales că de curând, când s-a întors dintr-o vacanță în străinătate, a găsit ușa apartamentului forțată.

Mai mult de atât, cazul ei a fost încredințat unui avocat sprecializat în hărțuire online.

Mădălina Ghenea a infirmat relația cu Nicolo Zaniolo

În urmă cu câteva luni, Mădălina Ghenea era în centrul atenției în Italia. În urma unui schimb de replici pe pagina sa Instagram cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, jurnaliștii erau convinși că între cei doi se înfiripase o idilă. Cea care a pus capăt tuturor speculațiilor, într-un mod cât se poate de vehement, a fost chiar Mădălina Ghenea, întrucât românca a publicat o declarație scrisă, redactată cu ajutorul a doi avocați, în care neagă relația cu Nicolo Zaniolo:

”În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă. Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea. O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri