Wolfgang Porsche
Actualitate

Wolfgang Porsche / Getty Images

Magnatul Wolfgang Porsche divorțează de a treia soție. Claudia este grav bolnavă

Wolfgang Porsche, președinte al consiliilor de supraveghere ale Porsche AG și Porsche Automobil Holding SE și membru al consiliilor de supraveghere Volkswagen și Audi, divorțează de a treia soție, Claudia, la trei ani de la nuntă.

În vârstă de 79 de ani, magnatul a decis să divorțeze după ce s-a arătat nemulțumit că problemele de sănătate ale Claudiei i-au provocat schimbări de personalitate.

Surse citate apropiate celor doi au dezvăluit, potrivit Mirror, că boala de care suferă femeia, o formă de demență, a făcut imposibil traiul împreună.

Wolfgang Porsche și soția lui, Claudia

Wolfgang și Claudia au fost împreună din 2007, iar în 2019 s-au căsătorit. Magnatul ar avea o avere estimată la 20 de miliarde de euro.

Citește și: Andrei Aradits, dezvăluire neașteptată: ”Am divorțat!” El și partenera lui erau căsătoriți de 17 ani și au împreună un copil

Claudia, care este și bunică, trăiește în prezent într-o locuință situată aproape de fiica ei și are patru îngrijoare care se ocupă de ea. Potrivit sursei citate, aceasta nu se poate deplasa fără ajutor de câteva luni, iar problemele de sănătate de natură psihică au evoluat rapid. 

Wolfgang Porsche și soția lui, Claudia

Wolfgand Porsche a mai fost căsătorit de două ori și are patru copii, un fiu și o fiică din primul mariaj, precum și alți doi băieți din a doua căsătorie, cu  Susanne Bresser, de care s-a despărțit în 2008.

Născut în Austria, Wolfgang este cel mai mic fiu al lui Ferry Porsche, cel care a înființat marca sport din Stuttgart, în 1930. În calitate de membru al consiliului de supraveghere, el a jucat un rol-cheie în dezvoltarea Porsche.

Citește și: Cum arată Stella Banderas, fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith. Tânăra are 24 de ani și este model

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri