The Prince and Princess of Wales will visit Sandringham
Actualitate

Prințul și prințesa de Wales. Profimedia

Mărturisirea emoționantă făcută de prinţesa de Wales, în public, la Sandringham. Ce omagiu i-a adus Kate reginei

Prinţul şi prinţesa de Wales, William şi Kate, s-au deplasat joi la reşedinţa regală de la Sandringham, în comitatul englez Norfolk, pentru a vedea omagiile florale lăsate de mii de oameni în onoarea Elisabetei a II-a, informează EFE şi Reuters, potrivit Agerpres.

În urma decesului suveranei, pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, la Balmoral, în Scoţia, mii de persoane au venit la porţile de la Sandringham cu flori şi mesaje de adio.

Prezenţa fiului cel mare al regelui Charles al III-lea şi a soţiei sale a atras numeroşi curioşi la Sandringham, unde familia regală britanică îşi petrece Crăciunul în fiecare an.

Vezi și: Meghan Markle și Kate Middleton, gesturi subtile care arată aprecierea față de Regină. Prințesa de Wales nu a uitat nici de Lady Di

De miercuri seara, mii de cetăţeni îşi aşteaptă rândul şi la porţile Westminster Hall, parlamentul britanic, din Londra pentru a aduce un ultim omagiu reginei. Sicriul ei va rămâne acolo până în ziua funeraliilor de stat, luni, 19 septembrie.

Prințesa de Wales, mărturisire emoționantă la Sandringham

Kate le-a făcut și o dezvăluire oamenilor prezenți la Sandringham, potrivit Daily Mail.

Fran Morgan, în vârstă de 62 de ani, a vorbit cu Kate, în timp ce ea și William inspectau marea de flori din afara Sandringham: „Kate mi-a spus că nu-i vine să creadă câte flori și mesaje sunt. 'Nu le pot citi pe toate, aș plânge continuu', mi-a mărturisit ea”.

The Prince and Princess of Wales will visit Sandringham
Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

De asemenea, William a fost auzit spunând unei persoane din public că a fost „copleșit” de sprijinul primit din partea poporului.

Astăzi, Kate Middleton i-a adus un omagiu personal reginei. A purtat cerceii cu diamante și perle pe care i-a primit de la regretata suverană.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri