UK Gala Screening Of Marvel Studios' "Eternals"
Actualitate

Angelina Jolie: Getty Images

Medic estetician, despre frumusețea Angelinei Jolie: „Femeile o iubesc, dar nu știu de ce!” Detaliul pe care nu-l va putea schimba

Despre Angelina Jolie s-a spus, în repetate rânduri, că este cea mai frumoasă actriță de la Hollywood, însă un medic estetician cunoscut în Australia a făcut declarații neașteptate despre aceasta.

Medicul Bran Mendelson, un estetician renumit în Australia, a vorbit despre frumusețea actriței în cadrul unui interviu pentru „Face by Alex Pike”.

„Femeile o iubesc pe Angelina Jolie, dar eu nu prea știu de ce”, a spus dr. Mendelson, adăugând: „Nu are o structură osoasă bine definită în zona tâmplelor. Fața ei nu este simetrică”.

„Ar fi frumos să convingem oamenii să nu se mai focuseze pe asimetrie, întrucât toată lumea se confruntă cu asta”, a mai spus esteticianul, potrivit Daily Mail.

Citește și: Angelina Jolie, reinventare de look. De la șaten la blond și cum creezi o „garderobă capsulă” șic în stil minimalist

Alex, un asistent cosmetic, a subliniat că cei mai mulți dintre pacienți sunt nemulțumiți de faptul că nu au chipurile asimetrice.

Angelina Jolie

„Oamenii observă asimetria în cazul lor, dar nu o văd la alții”, a mai explicat Mendelson.

În ciuda faptului că a criticat-o pe Jolie, el a subliniat că aceasta are trăsături care se îmbină armonios.

„A avut buzele tatălui ei înainte de a opta pentru fillere”, a spus el.

În 2021, un medic estetician din Londra, dr. Osman Bashir Tahir, a analizat chipul Angelinei Jolie.

„Nu este vorba despre simetrie. Multe dintre cliente își imaginează că frumusețea, estetica și sculptura feței sunt asociate cu simetria, dar nu este deloc adevărat. Să ai un profil armonios nu se bazează pe simetrie”, a scris el în dreptul unei fotografii în care apare Angelina Jolie.

Citește și: Angelina Jolie, la plimbare în campusul facultății cu fiica sa. Studenților nu le-a venit să creadă când au realizat cine e

Angelina Jolie a fost acuzată că face jocuri de culise și îi întoarce pe copii împotriva tatălui lor

Prietenii lui Brad Pitt au vorbit despre cât de rău se simte actorul din cauza înstrăinării de cei trei copii adoptați și dau vina pe fosta lui soție, Angelina Jolie, susținând că aceasta s-a ocupat să-i întoarcă pe copii împotriva tatălui lor.

Maddox, Pax și Zahara, cei trei copii pe care Angelina Jolie și Brad Pitt i-au adoptat, au rupt legătura cu tatăl lor. Conform presei internaționale, doar cei trei copii biologici, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne, se mai văd cu Brad Pitt, conform înțelegerii de custodie.

Zilele trecute, Zahara a participat la un eveniment la facultatea la care a intrat și s-a prezentat ca Zahara Jolie, renunțând la numele de familie al tatălui ei adoptiv. Și Maddox și Pax au renunțat la numele Pitt, în contexte informale, "de ceva ani".

Citește și: Pax Jolie-Pitt, tiradă de cuvinte grele la adresa tatălui său, Brad Pitt: "Nenorocit de clasă mondială. Ești o persoană teribilă, demnă de dispreț"

Despre Maddox, acum în vârstă de 22 de ani, se spune că nu a mai vorbit cu tatăl său de la incidentul din 2016, de la bordul unui avion privat în care era toată familia, incident care a dus la sfârșitul mariajului dintre Brad și Angelina. "Nu-l mai privește pe Brad ca pe tatăl lui", a transmis o sursă citată de Daily Mail.

Isabella Barrett

Zilele trecute, a ieșit la iveală și un mesaj postat pe contul privat de Instagram al lui Pax, în care, de Ziua Tatălui din 2020, adolescentul  lansa o tiradă de cuvinte grele împotriva starului de la Hollywood. Pax nu se ferea să-l acuze că a distrus familia, că i-a terorizat pe el și pe frații mai mici și l-a descris drept "un nenorocit de clasă mondială".

Citește și: Apropiat al lui Brad Pitt, după ce propriul fiu l-a numit „nenorocit de clasă mondială”: „E atât de neplăcut să vezi că e creionat ca fiind o persoană rea!”

Etichete: angelina jolie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri