meghan markle, printul harry și fiul lor, archie
Actualitate

Archie s-a născut în 2019 și este primul copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle. / Foto: Profimedia

Meghan Markle, despre un moment terifiant când nu a putut renunța la obligațiile regale: "Un calorifer luase foc în camera lui Archie"

În primul episod al podcastului său, Archetypes, Meghan Markle a vorbit, printre altele, și de un episod înspăimântător ce a avut loc în 2019, în timpul vizitei regale alături de prințul Harry în Africa.

În discuția cu Serena Williams, prima ei invitată și buna sa prietenă, Meghan a dezvăluit un incident pertecut pe când fiul ei avea câteva luni. În timpul turneului regal din 2019, care i-a dus și în Africa de Sud, Meghan și Harry l-au luat și pe băiețelul lor, care a rămas în grija unor ajutoare cât timp părinții lui își desfășurau activitățile.

Citește și: Meghan Markle, despre etichetele care i-au fost puse: “Până să încep o relație cu soțul meu, nu am știut că ambiția e ceva negativ”

"Archie era pregătit să meargă la culcare, iar noi am mers la o întâlnire oficială. Am ținut un discurs în fața unor fete și femei și, la sfârșit, când am urcat în mașină, ni s-a spus: 'A avut loc un incendiu la reședință. A fost un foc în camera copilului'", a povestit Meghan, care a mărturisit că ea și Harry au ajuns într-un suflet la casă, unde au găsit-o pe bona lor din Zimbabwe plângând.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Archie, fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry, la un pas de tragedie

Citește și: Care este rutina zilnică a lui Archie și Lilibet. Prințul Harry a dezvăluit cum își ocupă timpul cei doi copii ai săi

Grație acesteia, care a vrut să-și ia o gustare înainte de a-l culca pe cel mic și l-a luat cu ea până în bucătărie, nu s-a produs o tragedie. "Cât timp ea a coborât, caloriferul din camera copilului a luat foc. Nu era niciun detector de fum. S-a întâmplat ca cineva să simtă miros de ars pe culoar și să stingă focul cu un extinctor. Archie ar fi trebuit să doarmă acolo", a povestit, emoționată ducesa de Sussex. Aceasta a menționat că și-ar fi dorit ca următorul angajament regal, programat imediat, să fie amânat, pentru ca toată lumea să-și revină din plâns și șoc în urma incidentului care se putea termina tragic.

meghan markle, printul harry și fiul lor, archie
Archie s-a născut în 2019 și este primul copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle. / Foto: Profimedia

"Parte din a fi umani și a de a rupe stereotipurile care ne pun în niște categorii este să avem puțină înțelegere față de momentele din spatele scenei, despre care publicul ar putea să nu aibă nicio idee, și să ne oferim unii altora un moment de respiro. Pentru că a trebuit să plecăm la un alt eveniment și să ne lăsăm copilul", a continuat Meghan, ceea ce a impresionat-o pe Serena Williams, care a spus cu convingere că nu ar fi acceptat să-și ducă mai departe angajamentele oficiale într-un asemenea moment plin de încărcătură emoțională și de stres.

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

Foto: Profimedia, Getty Images

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri