cuplu suparat
Actualitate

Un cuplu, la un pas de divorț în urma unei farse. / Foto: Shutterstock

Motivul pentru care o femeie a anunțat în direct la radio că vrea să divorțeze: "Nu mă suna, nu vreau să te văd"

Renee, o femeie cu opt copii, a anunțat că divorțează, neștiind că soțul ei i-a făcut o farsă și că întreaga ei reacție a fost auzită de mii de oameni, în direct, la radio. Dylan a anunțat-o pe partenera lui că banii pe care aceasta i-a economisit pentru o operație la sâni au fost folosiți pentru a aduce îmbunătățiri la nivelul mașinii lui.

Renee a fost de-a dreptul șocată când a auzit vestea, prin telefon, în timp ce-și ducea copiii la școală. Dylan a explicat că soția ar crede vorbele lui pentru că și în trecut i-a luat din economii pentru mașina lui, în timp ce ea era în spital și se recupera după o operație.

Citește și: Cerere în căsătorie cu final neașteptat. De ce s-a ales un bărbat cu o palmă de la iubită, deși inițial tânăra păruse fericită

"O să divorțez de tine și o să-ți iau și mașina, a spus Renee în timpul emisiunii radio. Ești cea mai egoistă persoană pe care am întâlnit-o vreodată. Nu ești nimic altceva decât un troglodit, mă auzi? Mi-a ajuns. Știi cât de mult am muncit ca să strâng banii ăștia. Sper că merită, așa că o să dormi în mașina ta. O să-ți arunc o pătură și o pernă și poți să dormi în mașina ta stupidă. Mi-a ajuns, nu vorbi cu mine, nu mă suna, nu vreau să te văd", a fost tirada lui Renee. Aceasta "a explodat" și a zis tot ce i-a trecut prin cap, fără să mai țină cont de nimic, fără să știe că era, de fapt, "victima" unei farse pusă la cale de soț și de realizatorii unei emisiuni de radio, scrie Daily Mail.

În acel moment, gazda emisiunii radio i-a spus femeii că a fost o farsă, însă Renee nu a fost de înduplecat: "Dylan, ai încurcat-o. Mi-a făcut asta de prea mult ori".

Citește și: Un bărbat de 50 de ani a devenit viral după ce s-a dat drept o tânără atrăgătoare. Cum a reușit să păcălească internetul

Etichete: cuplu , poveste de viata , farsa

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri