BeFunky-collage (6)
Actualitate

Nunta unei tinere, ruinată după ce și-a comandat rochia de mireasă pe internet:”Nu semăna deloc cu ce am văzut în poze!”

O tânără care aștepta să se căsătorească a trăit dezamăgirea vieții ei, întrucât rochia aleasă pentru ziua nunții s-a dovedit a fi dezastruoasă.


Să comanzi online poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă alegi un magazin online de la care nu ai mai cumpărat. Meaghan Taylor, însă, a decis să riște totul și și-a comandat rochia de mireasă de pe un site. A costat doar 60 de dolari, echivalentul a aproape 250 de lei, însă dezamăgirea fetei a fost uriașă.

Tânăra a vrut să strălucească în ziua nunții într-o rochie lungă, din dantelă, cu mâneci lungi. A găsit modelul acesta pe un site și n-a stat pe gânduri. A plasat comanda și a așteptat. Iar atunci când a primit coletul, dezamăgirea a fost uriașă, întrucât a primit o rochie care-i venea mulată pe trup și extrem de transparentă.

”Am fost uluită de ceea ce am primit. Nu arăta deloc ca-n fotografia pe care am văzut-o pe site.”, a mărturisit tânăra.

”Am fost extrem de dezamăgită, însă nu m-am putut abține să nu râd”, a mai spus ea.

Cum arată rochia de 1900 de euro pe care Gucci a creat-o pentru bărbați

Tânăra a mărturisit că a contactat reprezentanții site-ului de pe care a comandat rochia și a solicitat să returneze produsul. Din păcate, a întâmpinat niște probleme în ceea ce privește recuperarea banilor, întrucât nu a păstrat ambalajele originale. După numeroase discuții, însă, reprezentanții companiei au decis să-i restituie banii.  

Meaghan nu s-a panicat prea tare după această experiență, întrucât mai are de așteptat un an de zile până când va păși în fața Altarului alături de logodnicul ei, Keith Reid, în vârstă de 30 de ani.

Credit foto: Facebook

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri