O bunică divorțată s-a îndrăgostit de un puști de 19 ani
Actualitate

O bunică divorțată s-a îndrăgostit de un puști de 19 ani / Profimedia Images

O bunică divorțată s-a îndrăgostit de un puști de 19 ani: ”Mă face să mă simt tânără, suntem fericiți!” Cei doi vor să se căsătorească

O bunică în vârstă de 56 de ani, care este divorțată, a găsit puterea de a zâmbi după ce s-a îndrăgostit din nou. Bărbatul pe care-l iubește, însă, are doar 19 ani, însă diferența de vârstă nu reprezintă o problemă pentru cei doi, căci sunt atât de fericiți împreună, încât intenționează să-și unească destinele.

Wuthichai Chantaraj, un tânăr de 19 de ani și Janla Namuangrak, în vârstă de 56 de ani, din Thailanda, susțin că se iubesc la nebunie, deși diferența de vârstă dintre ei este de 37 de ani, iar rudele lor sunt împotriva acestei legături.

Potrivit Mirror, Wuthichai Chantaraj, în vârstă de 19 de ani, a cunoscut-o pe Janla Namuangrak, de 56 de ani, când avea doar zece ani.

Citește și: O bunică din România, stabilită în Anglia de 20 de ani, e campioană la bodybuilding: ”Arăt mai bine acum, decât la 20 de ani!”

De curând, însă, femeia, care tocmai a divorțat, i-a cerut ajutorul tânărului pentru a face curățenie în locuința ei din nord-estul Thailandei. După ce a ajutat-o să se mute, să-i care plantele și să rezolve alte treburi, cei doi s-au împrietenit, iar ulterior au ieșit la câteva întâlniri.

O bunică divorțată s-a îndrăgostit de un puști de 19 ani

Deși la început au fost timizi, ulterior, aceștia și-au dat seama că se iubesc. Astfel, acum s-au logodit și, în ciuda faptului că rudele lor sunt împotriva acestei relații, ei plănuiesc să se căsătorească. Mai mult de atât, nu sunt deloc timizi în ceea ce privește gesturile romantice, motiv pentru care se sărută din când în când și se țin de mână pe stradă, fără să le pese de privirile curioșilor.

”Suntem împreună de doi ani deja. E prima dată în viața mea când mă simt confortabil în preajma unei femei. I-am văzut casa superbă și m-am gândit cum aș putea să o ajut să trăiască mai frumos. Este o femeie muncitoare și sinceră, o admir.”, a povestit bărbatul, care a recunoscut, de asemenea, că până de curând ei și-au ținut secretă relația.

O bunică divorțată s-a îndrăgostit de un puști de 19 ani

Citește și: Lesley Maxwell, bunicuța superfit de 63 de ani, care concurează cu nepoata ei. Arată incredibil în costum de baie

Din ianuarie, însă, ei au început să facă publice imagini cu ei pe rețelele sociale și au încercat să nu se lase afectați de remarcile răutăcioase.

Femeia, care a divorțat de curând de soțul ei după 20 de ani de căsnicie, este mama a trei copii, toți în vârstă de 30 de ani, aceștia fiind părinți la rândul lor.

O bunică divorțată s-a îndrăgostit de un puști de 19 ani

Atunci când le spunem oamenilor că suntem îndrăgostiți, cred că suntem nebuni. Copiii mei au fost șocați când au aflat. Dar el mă face să mă simt tânără, suntem fericiți. Cu siguranță ne vom căsători.”, a mai mărturisit femeia.

Etichete: relatie , bunica

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri