O femeie și-a părăsit soțul după 14 ani de căsnicie
Actualitate

O femeie și-a părăsit soțul după 14 ani de căsnicie / Instagram

O femeie, mama a doi copii, și-a părăsit soțul după o întâlnire cu ”sufletul ei pereche”: ”N-am mai simțit asta pentru nimeni!”

O femeie din Australia, mama a doi copii, a vorbit despre întâlnirea cu sufletul ei pereche, pe care l-a cunoscut în timp ce se afla într-o călătorie cu soțul ei. Fără să stea pe gânduri, aceasta a decis să-și părăsească partenerul și susține că niciodată n-a mai avut sentimente atât de puternice pentru cineva.

Amanda Trenfield, care trăiește în Sydney, Australia, încerca să-și salveze relația cu soțul ei, după 14 ani de căsnicie. Cu acest gând au plecat într-o călătorie de trei zile în Margaret River, situat în vestul Australiei, însă viața lor a luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Angajaţi ai regelui Charles, anunţaţi că şi-ar putea pierde slujbele. Demersul, etichetat „nemilos”. Reacția Clarence House

Femeia trebuia să participe și la o conferință, așa că în prima seară, la cină, ea a pus ochii pe Jason, pentru care a simțit sentimente extrem de puternice, cum nu mai simțise niciodată pentru cineva. 

În cadrul unui podcast, Amanda a povestit cum a decurs întâlnirea cu Jason. Întâi au schimbat câteva vorbe, după care acesta i-a oferit o băutură ei și soțului ei.

”Am simțit o legătură puternică, așa cum nu mai avusesem. A doua zi, dimineața, m-am dus să vorbesc cu el despre sentimentele noastre. Am făcut o plimbare prin pădure, în timp ce soțul meu era la o conferință. I-am dezvăluit ce sentimente am pentru el, mi-a spus că și el simte la fel. Ne-am sărutat de câteva ori, în ciuda faptului că nu știam dacă ne vom mai revedea sau nu.”, a mai povestit Amanda.

Întoarsă acasă, ea i-a spus soțului că își dorește să se despartă, iar apoi i-a scris lui Jason. Deși acesta a fost de acord să se întâlnească, ulterior i-a dat un e-mail în care i-a scris că s-a răzgândit.

Citește și: Cine e bărbatul cu care se mărită Ana, fiica lui Mircea Geoană. Tânăra a arătat divin la petrecerea de logodnă de la Palatul Mogoșoaia

”Am simțit că avem o legătură unică. Am simțit acel sărut în același fel, însă el a decis să spună nu și să-și vadă de viața lui fără să se uite în urmă.”, a mai povestit femeia, care a decis să-și transpună întreaga experiență într-o carte. 

Declarațiile femeii au stârnit controverse pe rețelele sociale, mulți dintre fani arătându-se revoltați de faptul că a ales să renunțe la toată viața ei după o singură întâlnire. ”Niciodată în viața mea nu am mai auzit de asemenea romantism.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totodată, un alt utilizator a scris că copiii acesteia vor avea nevoie de terapie după ce vor citi cartea ei:”Aș vrea să citesc continuarea, aș vrea să știu ce se întâmplă cu copiii lor când vor crește.”

Citește și: Povestea de viață a unor surori siameze separate acum 20 de ani. Josie și Teresa au depășit multe obstacole și au uimit toată lumea

Au existat, însă, și internauți care au sărit în apărarea ei: ”Mie nu mi se pare jenant. Cu siguranță și-a urât viața și și-a dorit de mult timp să pună capăt mariajului, dar i-a lipsit curajul.”

Etichete: femeie , sot , suflet pereche

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri