Anne Larkin
Actualitate

Anne Larkin / Captură video Youtube/ Good Morning Britain

O fost polițistă a fost păcălită cu 500.000 de lire sterline de doi bărbați cunoscuți online: ”Sunt furioasă!”

O femeie în vârstă de 55 de ani, fost agent de poliție, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după ce și-a pierdut soțul și a picat în plasa unei înșelătorii pe rețelele sociale, în urma căreia a pierdut 500.000 de lire sterline.

Anne Larkin, o femeie în vârstă de 55 de ani din East Yorkshire, a fost păcălită de doi bărbați pe care i-a cunoscut pe rețelele sociale după ce soțul ei, Graham, alături de care a trăit o poveste de iubire de 34 de ani, a murit subit în noiembrie 2019.

Invitată în cadrul emisiunii ”This Morning”, femeia a subliniat că își merită pe deplinit criticile primite pe rețelele sociale și a dezvăluit, de asemenea, că unii dintre bărbații care au păcălit-o folosea la profil o imagine ce-l ilustra pe actorul Gerarld Butler.

Citește și:Frumusețea și banii nu i-au adus fericirea! Ultimul interviu al Kasiei Gallanio, fosta prințesă din Qatar găsită moartă în Spania

Reflectând asupra a tot ceea ce a s-a întâmplat, Anne, care a făcut credit la bancă de 335.000 de lire sterline, a spus că este de acord că a fost naivă să facă asta, însă a pus greșeala ei pe seama durerii și a vulnerabilității resimțite după moartea soțului ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Daily Mail, la scurt timp după moartea soțului ei, femeia a decis să-și facă un cont pe rețelele sociale. Astfel, ea a început să vorbească cu un bărbat care își spunea ”Clinton” și care pretindea că este un soldat american care trăiește în New Jersey. Acesta i-a cerut bani pentru a-și putea vizita fiul.

Ulterior, ea a vorbit cu un bărbat care își spunea doar ”G”. Ulterior, femeia, care a lucrat ca agent de poliție, a dezvăluit că acesta folosea o poză de profil ce-l ilustra pe actorul Gerard Butler. Acesta i-a cerut să doneze bani pentru familiile nevoiașe.

Fără să se gândească vreun pic, ea a acceptat să le trimită bani, suma totală ridicându-se la 500.000 de lire sterline.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, încă o apariție publică alături de soțul ei după ce s-a spus că e plătită pentru asta

”Atunci când ești în doliu, când suferi că ai pierdut omul cu care sperai să-ți petreci tot restul vieții, nu poți funcționa cum trebuie. Nu există cuvinte pe care să le spună cineva despre mine și eu să nu mi le fi spus.”, a mai spus femeia, potrivit Daily Mail.

”Am fost naivă.”, a mai spus femeia care a reușit să-și recupereze 335.000 de lire sterline din cei 500.000, potrivit sursei citate.

Anne a povestit, de asemenea, că primul bărbat care a reușit să o păcălească i-a spus că și-a pierdut fiica și soția într-un accident de mașină în urmă cu cinci ani și că-i e dor de fiul lui adult, care trăiește în SUA. Cinci săptămâni mai târziu, timp în care au schimbat mesaje pe rețelele sociale, el îi cerea bani, inclusiv îi solicita să-și vândă casa.

Deși a rupt legătura cu el imediat după ce i s-a părut ciudat să-i ceară să-și vândă locuința și mașina, ea a picat în ”plasa” lui G, un bărbat care pretindea că este Gerard Butler.

”Când mi-a scris, m-am simțit de parcă aș fi vorbit cu soțul meu, Graham. Acum sunt furioasă, îmi pare rău că n-am putut să-mi dau seama că acești oameni încearcă să mă păcălească.”, a mai spus ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri