A fost criticată după ce a vorbit despre sărăcia din L.A.
Actualitate

A fost criticată după ce a vorbit despre sărăcia din L.A. / Instagram

O influenceriță din Australia, criticată dur după ce a vorbit despre sărăcia din Los Angeles dintr-o mașină de 100.000 de dolari

O tânără în vârstă de 22 de ani, care lucrează ca model și care este cunoscută în Australia drept influencer, a fost criticată dur după ce a postat pe rețelele sociale un videoclip în care apare în lacrimi, vorbind despre oamenii care trăiesc pe străzi.

Mikaela Testa, un model renumit în Australia, care și-a construit o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, a fost criticată dur de prietenii virtuali după ce s-a filmat într-o mașină de lux și a început să plângă în timp ce vorbea despre sărăcia din Los Angeles.

Citește și: O prezentatoare TV a suferit un început de accident vascular cerebral în timp ce se afla în direct: ”Se întâmplă ceva cu mine!”

De curând, aceasta a călătorit în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, alături de o prietenă, iar în cadrul unui videoclip postat pe TikTok, ea apare în timp ce închiriază o mașină în valoare de aproape 100.000 de dolari, după care merge la un supermaket unde lasă 130 de dolari pe niște salate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ulterior, cele două tinere au mers să viziteze Cecil Hotel, cunoscut pentru niște crime care au avut loc acum mult timp. Ca să ajungă la acel hotel, tânăra a fost nevoită să conducă prin Kid Row, un cartier care recunoscut pentru sărăcia lucie și pentru numărul mare de oameni ai străzii.

Astfel, în cadrul videoclipului postat pe rețelele sociale, ea n-a rezistat să nu comenteze această situație, ceea ce i-a adus numeroase critici.

”Să conduc pe aceste străzi a fost sfâștietor, n-am putut să mă opresc din plâns.”, a spus ea pe filmare, ilustrând-o cu câțiva oameni ai străzii.

Ulterior, ea și-a îndreptat atenția către bani, comparând două bancnote de 100 de dolari, una din Australia, cealaltă din SUA.

Citește și: O tânără susține că n-a știut că este însărcinată până când n-a intrat în travaliu, în timp ce se afla în club: ”Mulți nu mă cred!”

Care bani sunt mai buni? Cei din plastic, australieni sau cei americani?”, spune ea fluturând spre cameră cele două bancnote.

Evident, comentariile n-au întârziat să apară: ”Pe bune? Oamenii străzii mă fac să plâng, după care ce bani sunt mai frumoși?”, ”Nu poți să vorbești serios.”, au fost câteva comentarii, după care aceasta a decis să restricționeze secțiunea, astfel că prietenii virtuali n-au mai putut să-și exprime părerile.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri