oana roman si marius elisei
Actualitate

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu câteva zile înainte de Crăciun. Cum explică vedeta: ”Nu am avut de ales!”

Oana Roman și Marius Elisei divorțează. La doar câteva luni de când au acceptat să-și mai acorde o șansă de dragul fiicei lor, cei doi s-au răzgândit și au decis să se despartă.

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, ba chiar au fost despărțiți o perioadă, însă cei doi au încercat să-și mai acorde o șansă. Acum, însă, relația lor este pe butuci, iar fiica lui Petre Roman e hotărâtă să-și vadă de viață, mai ales că a rămas fără afacerea la care a muncit enorm.

Citește și: Oana Roman, mărturisiri despre cum a reușit să slăbească cinci măsuri la haine: ”Am mâncat absolut orice!”

Oana Romana a oferit primele declarații despre despărțirea de Marius Elisei și a mărturisit că el a rămas cu afacerea pe care o aveau împreună. Decizia nu a fost, însă, de comun acord.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mai spus vedeta cu lacrimi în ochi.

Citește și: Horoscopul anului 2021. Care sunt previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri