Emily Stomatuk și Michael Justin
Actualitate

Emily Stomatuk e mai tânără cu 19 ani decât soțul ei, Michael Justin / Foto: Profimedia

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

Emily Stomatuk, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit cu Michael Justin, cu 19 ani mai mare decât ea, în noiembrie 2023. Cei doi au spus că diferența de vârstă de aproape două decenii nu are impact asupra relației lor.

Părinții tinerei au fost inițial șocați când ea i-a anunțat de Michael. Dar, cu timpul, s-au convins să-i lase să-și trăiască povestea de iubire. 

O femeie care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare a dezvăluit cum este cu adevărat să fie într-o relație cu diferență mare de vârstă, inclusiv cum le-a dat vestea părinților ei. Emily l-a cunoscut pe Michael acum cinci ani și s-au căsătorit în toamna lui 2023. Cei doi locuiesc în Los Angeles și împart pasiuni comune.

Citește și: O tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

Deseori, femeia de 28 de ani și soțul ei, de 47 de ani, sunt chestionați cu privire la vârstele lor și despre cum fac lucrurile să meargă în ciuda diferenței mari. Într-un clip postat pe TikTok, Emily, care lucrează ca asistentă, a dat câteva explicații. "Părinții mei au avut unele îngrijorări", a recunoscut ea. Când tatăl ei a aflat de relație, a urmat o ceartă îngrozitoare în familie. "Mi-a spus: 'Te-am crescut mai bine de atât'. A fost ca un pumnal înfipt în inimă".

@emilystomatuk The moment I walked dowm the aisle 🤍 i walked out to young and beautufil by lana del rey….lana has always been one of the artists michael and i both love, and this song seemed to fit the moment perfectly… #agegapcouple #agegaprelationship #brideandgroom #weddingceremony #bridetobe #2023bride #lanadelrey #youngandbeautiful captured by the amazing @Moon and Back Co Wedding Films ♬ Whats a soulmate - csbyeol

Deși se cunosc de cinci ani, Emily și Michael nu au început imediat o relație. Au devenit mai apropiați în pandemie, atunci când ea a decis că e timpul ca el să-i cunoască părinții. "Sincer, după ziua în care l-au cunoscut, nu au mai apărut probleme. Au văzut cât de fericiți eram împreună". Și soțul ei a adăugat că acum are o relație grozavă cu părinții ei. El a fost cel care a susținut-o și a avut grijă să nu-i lipsească nimic cât timp a făcut școala de asistente, astfel încât mama și tatăl lui Emily s-au convins că este serios în legătură cu fiica lor. Mai mult, tatăl lui Emily a condus-o la altar în ziua în care a devenit soția lui Michael.

Emily Stomatuk și Michael Justin (1)
Emily Stomatuk e mai tânără cu 19 ani decât soțul ei, Michael Justin / Foto: Profimedia

Citește și: Piero Ferrari și Ramona Gingașu, despre prima întâlnire, viața de familie și averea de 7 miliarde €. “Diferența de vârstă nu contează”

Internauții și-au spus și ei poveștile de succes ce implică diferențe mari de vârstă. "Între mama și tata sunt 22 de ani, iar între mine și logodnicul meu, 14 ani. Atât timp cât există respect și dragoste, totul e bine"; "Între părinții mei sunt 19 ani. Există numai dragoste între ei și totul mi se pare complet normal": "E amuzant că oamenii își dau cu părerea despre relația voastră de parcă ei sunt în ea. Tot ceea ce contează este că sunteți fericiți"; "M-am măritat la 20 de ani cu regretatul meu soț, care era cu 19 ani mai mare decât mine. Am fost căsătoriți 31 de ani, până când el a murit de cancer. Vârsta nu a însemnat nimic", au fost câteva dintre mesajele de susținere, scrie Daily Mail.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri