Tanara care seamănă cu o păpușă Barbie
Actualitate

Tanara care seamănă cu o păpușă Barbie/ Instagram

Povestea unei tinere care a cheltuit mii de dolari pe intervenții estetice: „Sunt o păpușă Barbie reală, dar nu mă opresc aici!”

O tânără în vârstă de 27 de ani, care lucrează ca model, a cheltuit peste 80.000 de dolari pe operații estetice ca să semene cu celebra păpușă Barbie și nu are de gând să se oprească aici, după cum a mărturisit chiar ea.

Ashley Kimberly Khloe Skönhet, cunoscută sub numele „Sweet Barbie Doll”, a recunoscut că a cheltuit mai bine de 80.000 de dolari pe diferite proceduri estetice, printre care: două rinoplastii, un lifting de mărire a posteriorului, fillere pentru augmentare buze, fillere pentru accentuarea pometților, Botox și alte tratamente costisitoare, dar nu are de gând să se oprească.

Tanara care seamănă cu o păpușă Barbie3

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

Potrivit Daily Star, tânăra care obișnuiește să întoarcă mereu privirile celor din jur susține că își dorește să-i fie îndepărtate niște coaste, ca să aibă o talie mai subțire.

De asemenea, tânăra, care a primit cadou la împlinirea vârstei de 18 ani o intervenție de mărire a bustului a spus: „Am detestat faptul că aveam sânii mici. Procedura făcută la vârsta aceea mi-a crescut încrederea în mine și am avut un având mai mare în lumea strălucitoare a modelingului. Așa am reușit să mă fac remarcată ca și creatoare de conținut”.

Tanara care seamănă cu o păpușă Barbie2

„De-a lungul anilor am avut mai multe proceduri estetice, dar călătoria mea este departe de a se fi încheiat”, a spus ea, adăugând: „Îmi doresc să-mi fie îndepărtate două sau trei coaste ca să am o talie cât mai subșire. M-am documentat deja, mi-au fost recomandați câțiva chirurgi”.

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

Deși adoră să iasă în evidență prin hainele pe care le poartă, ea susține că este o femeie foarte iubitoare, uneori chiar timidă și a mărturisit că își dorește să aibă o familie frumoasă într-o zi: „Caut un bărbat blând, inteligent, care să aibă simțul umorului și care să mă facă să mă simt protejată în relația noastră”, a mai spus ea.

Etichete: barbie , bani , operatii estetice

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri