Platinum Jubilee Pageant, London, UK - 05 Jun 2022
Actualitate

Prințesa de Wales și prințul Louis. Profimedia

Prințesa de Wales a dezvăluit ce întrebări pune prințul Louis în încercarea de a înțelege ce s-a întâmplat zilele acestea

Prințesa de Wales a dezvăluit cum resimt copiii ei moartea străbunicii lor, regina Elisabeta a II-a. Vorbind cu guvernatorul general al Australiei, la o recepție organizată pentru demnitarii din Commonwealth înaintea înmormântării suveranei britanice, Kate a mărturisit că Louis, în vârstă de patru ani, pune tot felul de întrebări și se străduiește să înțeleagă ce se întâmplă.

David Hurley și-a amintit conversația cu Kate, spunând că prințesa i-a povestit cum fiul ei cel mare, prințul George (9 ani), „înțelege acum cât de importantă a fost străbunica lui și ce se petrece”. Dar că Louis o întreabă dacă vizitele de vară ale familiei la castelul Balmoral vor fi în continuare așa cum își amintește el.

Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta/ Profimedia
Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta/ Profimedia

„Cel mai mic mă întreabă 'o să mai putem juca toate aceste jocuri când mergem la Balmoral' și lucruri de genul acesta, 'pentru că ea nu va mai fi acolo?'”, a spus David Hurley.

kate middleton, printul william si copiii lor
Prințul George, prințul Louis și prințesa Charlotte au fost însoțiți de părinții lor în ziua de acomodare la noua lor școală. / Foto: Profimedia

În urmă cu doar câteva zile, noua prințesă de Wales a mers alături de William la reședința regală de la Sandringham, unde mii de oameni s-au strâns pentru a lăsa flori și mesaje în onoarea Elisabetei a II-a. Kate s-a arătat prietenoasă cu cei din mulțime și chiar le-a explicat cum văd cei trei copii ai ei pierderea străbunicii lor. 

Dintre cei trei, prințul George, în vârstă de nouă ani, „înțelege pierderea” reginei, în timp ce sora și fratele lui, prințesa Charlotte, de șapte ani, și prințul Louis „nu atât de mult”, după cum a mărturisit chiar mama lor. Cu toate acestea, Kate a dezvăluit că cei mici sunt bine și că au parte de atenție și grijă la școală.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri