nunta printesa maria laura a belgiei
Actualitate

Nuntă regală în Belgia. Prințesa Maria Laura s-a căsătorit. / Foto: Profimedia

Prințesa Maria Laura a Belgiei s-a căsătorit într-o rochie mini. La ceremonia religioasă a ales o ținută cu trenă de patru metri

Prințesa Maria Laura a Belgiei, nepoata regelui Philippe, s-a căsătorit zilele trecute cu alesul ei, William Isvy, în Bruxelles. Cununia civilă a avut loc la Primărie, iar cea religioasă la Catedrala Sfântul Mihai și Sfânta Gudula.

La ceremonia civilă, Maria Laura a îmbrăcat o rochie mini semnată Gucci, de culoarea untului, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și subțiri. La nuntă, aceasta a purtat o ținută spectaculoasă marca Vivienne Westwood, al cărei model a avut influențe istorice, scrie People.

Citește și: Jennifer Lopez, nervoasă după ce a fost făcut public un clip în care i-a cântat soțului la nuntă: “A fost furat și vândut pentru bani”

Royal Wedding Princess Maria Laura With William Isvy, Brussels, Belgium - 10 Sep 2022
Nuntă regală în Belgia. Prințesa Maria Laura s-a căsătorit. / Foto: Profimedia

Rochie simplă la cununia civilă, spectaculoasă la cea religioasă

"Corsetul și decolteul sunt inspirate de femeile din secolul al XVIII-lea, iar țesătura care se drapează peste umeri și în zona șoldurilor amintește de statuile antice grecești", a transmis purtătorul de cuvânt al prințesei..

Printre invitații la nunta Mariei Laura și a mirelui cu origini franceze și britanice s-au numărat și părinții miresei, prințul Lorenz al Belgiei și prințesa Astrid a Belgiei, dar și bunicii acesteia, regele Albert și regina Paola. Prințesa Astrid este fiica lui Albert al II-lea, care a fost monarhul țării din 1993 până în 2013. Sora Mariei Laura, prințesa Luisa, a fost una dintre cele au ajutat-o să-și care trena lungă de patru metri a  rochiei de mireasă pe care a îmbrăcat-o la ceremonia religioasă.

nunta printesa maria laura a belgiei
Nuntă regală în Belgia. Prințesa Maria Laura s-a căsătorit. / Foto: Profimedia

Nunta prințesei din Belgia a venit la două zile după moartea reginei Elisabeta a II-a. Înainte de nuntă, mirii au ținut un moment de reculegere în memoria suveranei britanice.

Regele Philippe al Belgiei este unchiul prințesei Maria Laura, fratele mai mare al prințesei Astrid.

Citește și: De ce a plâns Nicola Peltz la nunta cu Brooklyn Beckham și ce rol a avut soacra mare, Victoria, la supărarea tinerei de 27 de ani

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri