Prințul Harry s-a temut că Meghan Markle ar putea să sfârșească ca mama lui, prințesa Diana: ”Am fost îngrozit!”
Actualitate

Prințul Harry s-a temut că Meghan Markle ar putea să sfârșească ca mama lui, prințesa Diana: ”Am fost îngrozit!” / Getty Images

Prințul Harry s-a temut că Meghan Markle ar putea să sfârșească ca mama lui, prințesa Diana: ”Am fost îngrozit!”

Prințul Harry și Meghan Markle continuă să facă vâlvă în presa internațională, iar acum, cu doar câteva zile înainte de lansarea celui mai nou documentar despre viața lor, ducele de Sussex a mărturisit că i-a fost teamă că istoria se va repeta atunci când s-a căsătorit cu Meghan.

În cadrul unui trailer al documentarului ce va fi lansat pe un program de streaming online, prințul Harry a mărturisit că i-a fost teamă că soția sa va sfârși precum mama lui.

Meghan Markle si printul Harry
Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle și prințul Harry, prezentate în serialul lor documentar / Foto: Profimedia

Durerea și suferința femeilor care ajung în această situație, care se căsătoresc cu o figură reală, sunt puternice.”, a spus Harry, precizând, de asemenea, că s-a temut ca soția lui să nu aibă aceeași soartă precum a avut-o mama lui, care era asaltată de jurnaliști și fotografi.

”Am realizat că ei nu te vor proteja niciodată”, spune și Meghan, în timp ce Harry răspunde: ”Am fost îngrozit. Nu am vrut ca istoria să se repete”.

Totodată, într-un alt trailer, Meghan Markle apare în lacrimi în timpul unei conversații pe care o avea cu Harry, în timp ce vorbeau despre luptele din interiorul familiei regale.

Vineri, publicația Page Six a scris că Harry și Meghan vor declara că au fost ”hărțuiți” de oficialii Palatului. Comentând această problemă, o sursă a declarat pentru Page Six: ”Harry și Meghan vor pretinde că au fost hărțuiți de Palat. Ceea ce va deveni clar este că ei sugerează că încercările și necazurile lor se leagă de problemele mai mari din lume, cum ar fi rasismul.”

”Unele dintre comentariile făcute de Harry și Meghan sunt înflăcărate”, adăugând: ”Dacă sunt difuzate, vor fi absolut explozive. Se discută subiectul rasismului, plus afirmațiile că unii membri ai familiei regale s-au opus căsătoriei.”,  a mai precizat o sursă pentru The Sun. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri