printul harry
Actualitate

Prințul Harry nu regretă că a renunțat la atribuțiile regale/ Getty Images

Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Un expert în probleme regale a dezvăluit pentru presa din Marea Britanie că prințul Harry a fost șocat de răceala cu care a fost primit în momentul în care s-a întors din SUA pentru înmormântarea bunicului său, prințul Philip, de o parte din familia sa.

Citește și: Legătura neștiută dintre Meghan Markle și Chrissy Teigen. Cele două sunt unite de o durere comună

Harry ar trebui să mai facă o vizită în țara natală în luna iulie, când este programat un eveniment dedicat memoriei mamei sale, prințesa Diana. Conform surselor citate de Daily Mail, ducele de Sussex ar putea folosi drept scuză nașterea celui de-al doilea său copil și al lui Meghan Markle, așteptat să vină pe lume în vară, pentru a nu mai da ochii cu familia sa.

Citește și: Nadia Comăneci și Bart Conner sărbătoresc nunta de argint. Cum a arătat campioana în rochia de mireasă de 150.000 $

În 1 iulie, ziua în care prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, în grădina Sunken a Palatului Kensington va fi dezvelită o statuie, pentru a omagia astfel impactul pozitiv pe care Lady Di l-a avut asupra Marii Britanii și a întregii lumi. Este de așteptat ca prinții Harry și William, fiii Dianei, să ia parte la ceremonie, mai ales că acest tip de comemorare a fost ideea lor comună, însă gurile rele afirmă că ducele de Sussex s-ar putea sustrage de la această îndatorire, tocmai pentru a nu se mai confrunta cu reacțiile de la vizita precedentă. Chiar și așa, prințul William și Kate Middleton îl așteaptă cu brațele deschise oricând ar vrea să se întoarcă la Londra.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?