regele charles, meghan markle, printul harry
Actualitate

Prințul Harry participă la încoronarea regelui Charles, dar Meghan nu. / Foto: Profimedia

Prințul Harry va participa la încoronarea regelui Charles, dar Meghan rămâne în SUA. Ce a făcut-o să spună pas invitației

Palatul Buckingham a confirmat că prințul Harry va participa la ceremonia de încoronare a regelui Charles. Deși invitația a fost înaintată și către Meghan, aceasta nu va face deplasarea.

Meghan Markle preferă să rămână alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, în California, în loc să participe alături de soțul ei și de rudele lui la încoronarea socrului ei ca rege al Marii Britanii. Mai mult, în 6 mai, ziua ceremoniei, Archie împlinește patru ani, așa că ocazia nu va rămâne nesărbătorită.

Citește și: Reacția lui Meghan Markle atunci când a fost întreruptă în timpul unui interviu. Imaginile sunt virale

meghan markle și printul harry
Meghan Markle și prințul Harry / Foto: Profimedia

Prietenul ducilor de Sussex, Omar Scobie, a afirmat că ziua de naștere a lui Archie "a fost un factor în decizia cuplului" de a se împărți între evenimentul din Marea Britanie și petrecerea de acasă. Mai mult, apariția lui Harry la încoronare va fi una de scurtă durată, mai degrabă "o călătorie rapidă în Marea Britanie", semn că tensiunile dintre el și restul familiei nu s-au domolit.

Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a transmis, în mod oficial: "Palatul Buckingham este încântat să confirme că ducele de Sussex va lua parte la ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey, din 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California alături de prințul Archie și prințesa Lilibet".

Citește și: Dorința regelui Charles s-a împlinit. Ce titulatură va avea soția sa Camilla, după ce el va fi încoronat

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri