Prințul William, alături de soția lui, Kate Middleton
Actualitate

Prințul William, alături de soția lui, Kate Middleton / Profimedia Images

Prințul William, dezvăluire despre fiul lui cel mare. Ce i-a mărturisit unei persoane care a venit la Castelul Windsor după încoronare

Prințul George, fiul cel mare al prințului William și al lui Kate Middleton, a fost în centrul atenției la ceremonia de încoronare a regelui Charles, iar acum s-a aflat și un detaliu inedit despre el.

În vârstă de nouă ani, fiul cel mare al prințului William a avut un rol semnificativ la ceremonia de încoronare a regelui Charles, el fiind paj de onoare, însă n-au lipsit nici momentele inedite, în cadrul cărora acesta s-a comportat specific vârstei. Concret, înainte de începerea ceremoniei de încoronare, el a fost fotografiat în timp ce scotea limba sau, într-un alt moment, arăta cu degetul avioanele de pe cer.

 

.Prințul George, la încoronarea regelui Charles

Citește și: “Nu putem fi niciodată la timp”. Ce s-a citit pe buzele regelui Charles al III-lea înainte de ceremonia încoronării

De asemenea, tatăl lui, prințul William, a dezvăluit că acesta este un mare fan al formațiilor rock AC/DC și Led Zeppelin.

Duminică după amiază, prințul William și Kate Middleton au ieșit pentru 40 de minute în fața Castelului Windsor, unde au stat de vorbă cu oamenii adunați pentru a sărbători încoronarea regelui Charles.

Caroline Mulvihill, de la Rock Choir in Windsor and Maidenhead, a stat de vorbă cu William și a dezvăluit ce au discutat.

Citește și: Prințul Louis, scene drăgălașe la încoronarea regelui Charles. Fiul lui William a furat toate privirile în timpul ceremoniei de la West

„Am vorbit despre ce muzică facem noi la Rock Choir, iar Will ne-a mărturisit că ei au gusturi diferite la muzcă, iar George este mare fan AC/DC și Led Zeppelin”, a explicat ea, potrivit Daily Mail.

Prințul William și Kate Middleton ar fi întârziat la ceremonie

Regele şi regina au sosit mai devreme decât era stabilit la Westminster Abbey şi au fost nevoiţi să aştepte în trăsură, potrivit News.ro

Ce s-a citit pe buzele regelui Charles al III-lea înainte de ceremonia încoronării (1)

Citește și: Prințul Louis, scene drăgălașe la încoronarea Regelui Charles. Fiul lui William a furat toate privirile în timpul ceremoniei de la West

Prinţul şi prinţesa de Wales, însoţiţi de prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, ar fi întârziat, astfel că ei s-au alăturat procesiunii regelui în Westminster Abbey, nu au intrat înainte.

Un expert în citirea buzelor a spus pentru Sky News că regele s-a plâns înaintea ceremoniei: “Nu putem fi niciodată la timp. Da, sunt... Este ceva negativ. Întotdeauna există ceva... Este plictisitor”.

Citește și: Charles și Camilla, un cuplu regal atipic. O familie modernă, cu divorțuri la activ, copii vitregi și controverse

William şi Kate ar fi trebuit să ajungă la Westminster Abbey pentru ceremonie la ora locală 10.45, iar Charles şi Camilla aveau programată sosirea la ora 10.53.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri