kate middleton si printul william
Actualitate

Prințul William și Kate Middleton au mers la un meci de polo călare. / Foto: Profimedia

Prințul William, recompensat de soția lui cu un pupic pe obraz, după ce a câștigat un meci. Rareori fac gesturi drăgăstoase în public

După ce zilele trecute au fost în tribune la turneul de tenis de la Wimbledon, prințul William și Kate Middleton au apărut la un meci de polo caritabil, în care viitorul rege al Marii Britanii a și jucat. Pentru că a câștigat partida, soția lui l-a recompensat cu un pupic pe obraz și o îmbrățișare lungă.

Rareori îi vedem pe Kate și William atât de drăgăstoși în public. De obicei, la mai toate evenimentele, cuplul respectă o regulă nescrisă și preferă să fie cât mai discreți în exprimarea sentimentelor unul față de celălalt. Nu se țin nici de mână, ci doar chicotesc uneori, semn că se înțeleg numai din priviri.

Citește și: Kate Middleton, lecție de stil într-o rochie inspirată de cea purtată de prințesa Diana acum 34 de ani. Omagiul ducesei pentru soacră

kate middleton si printul william
Kate și William s-au pupat pe obraz și s-au îmbrățișat. / Foto: Profimedia

Iată că, zilele trecute, cei doi au renunțat pentru câteva clipe la discreția obișnuită și le-au oferit fotografilor prezenți la eveniment un motiv să nu-și desprindă aparatele foto de ei. Kate și William s-au îmbrățișat și s-au pupat pe obraz, zâmbind.

Ducesa de Cambridge și-a îndreptat atenția și spre Orla, câinele familiei, pe care l-a adus cu ea la evenimentul sportiv. Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată pe siluetă și lejeră în partea de jos, decorată cu câteva dungi negre, Kate a accesorizat cu o pereche de ochelari de soare pe care i-a purtat ba la ochi, ba pe cap.

kate middleton si printul william
Kate și William s-au distrat la meciul de polo călare. / Foto: Profimedia

Citește și:Kate Middleton mai lasă garda jos și în deplasările oficiale. A fost pozată sorbind dintr-o bere și dând cu șutul în minge

În momentul în care au părăsit terenul de sport, cei doi au plecat îmbrățișați. Myka Meier, expertă în eticheta regală, le-a declarat celor de la People că nu există reguli oficiale pentru cuplurile regale în ceea ce privește gesturile drăgăstoase în public, decizia fiind la ei dacă preferă sau nu discreția 100%.

De-a lungul anilor, spre deosebire de Meghan și Harry, care sunt mai tot timpul de mână, Kate și William s-au ferit de cele mai multe ori de astfel de gesturi. Sărutul de la nuntă a fost cel mai evident astfel de gest, dar, de atunci, între ei au fost doar priviri ghidușe sau câte o mână pusă protector pe spate.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri