King Charles III and Camilla Queen Consort release Christmas card, Braemar Games, UK - 11 Dec 2022
Actualitate

Regele Charles şi Camilla, fotografia folosită pentru felicitarea de Crăciun din acest an. Profimedia

Regele Charles şi regina consoartă Camilla publică prima lor felicitare de Crăciun

Regele Marii Britanii și regina consoartă au ales o fotografie realizată cu ocazia evenimentului Braemar Royal Highland Gathering din Scoţia pentru felicitarea lor de Crăciun din acest an, relatează luni DPA/PA Media.

Palatul Buckingham a publicat duminică imaginea cu Charles al III-lea şi Camilla, realizată de fotograful premiat Sam Hussein și selectată pentru prima lor felicitare de Crăciun de când au aceste funcții.

King Charles III and Camilla Queen Consort release Christmas card, Braemar Games, UK - 11 Dec 2022
Regele Charles şi Camilla au publicat felicitarea de Crăciun din acest an. Profimedia

Poza făcută la 3 septembrie - cu doar câteva zile înainte de moartea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la 8 septembrie, când Charles era încă prinţ de Wales, îi prezintă pe cei doi zâmbind la Braemar Royal Highland Gathering.

King Charles III and Camilla Queen Consort release Christmas card, Braemar Games, UK - 11 Dec 2022
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Regele este surprins din profil, îmbrăcat într-un costum de tweed, cu o cravată în culorile roşu, verde şi bej. Camilla poartă un costum verde şi o pălărie asortată cu o pană de fazan şi cercei cu perle.

În timpul evenimentului, Charles a inaugurat o arcadă cu ocazia Jubileului de platină al reginei, alăturându-se apoi spectatorilor la evenimentul anual. Mama sa nu a fost prezentă din cauza înrăutăţirii stării de sănătate.

Mulţimi de pe tot globul i s-au alăturat lui Charles şi Camillei, ducesă de Cornwall la acea vreme, pentru a urmări concurenţii la întreceri tradiţionale scoţiene.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri