regina elisabeta bijuterii
Actualitate

Regina Elisabeta a II-a detine o colectie impresionanta de bijuterii, iar multe dintre ele sunt purtate de sotiile Printului William si Harry.

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Suverana ar fi acceptat cu greu sfaturile medicilor

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a acceptat să urmeze sfaturile medicilor şi să se odihnească pentru următoarele câteva zile anulând o vizită planificată în Irlanda de Nord, a precizat miercuri Palatul Buckingham, potrivit Reuters.

Suverana, în vârstă de 95 de ani, se află de aproape şapte decenii pe tronul Regatului Unit.

''Regina a acceptat cu greu recomandările medicale de a se odihni pentru următoarele zile'', a precizat Palatul Buckingham, conform Agerpres. 

''Majestatea sa are moralul ridicat şi este dezamăgită că nu mai poate vizita Irlanda de Nord, unde avea programată o serie de întâlniri în cursul zilei de astăzi şi de mâine''.

Suverana a transmis ''cele mai călduroase urări de bine rezidenţilor din Irlanda de Nord, pe care aşteaptă cu nerăbdare să-i viziteze în viitor'', a mai precizat biroul de presă al Palatului Buckingham.  

Totodată, presa internațională scrie că problemele de sănătate ale reginei Elisabeta a II-a nu au legătură cu virusul SARS-CoV-2. 

Regina Elisabeta a II-a, fotografiată în timp ce mergea folosind un baston

Această veste vine la mai bine de o săptămână de zile de când regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost văzută  în timp ce mergea cu un baston, utilizând pentru prima dată acest accesoriu în cadrul unui eveniment public după anul 2003, când a suportat o operaţie la un genunchi, informează AFP.

Suverana britanică, în vârstă de 95 de ani, purtând o ţinută vestimentară albastră, cu palton şi pălărie asortată, a asistat la o ceremonie organizată la Catedrala Westminster din Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică, conform Agerpres

Soţul ei, prinţul Philip, a murit pe 9 aprilie 2021 la vârsta de 99 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri