regina rania a iordaniei
Actualitate

Regina Rania Iordaniei, distinsă și grațioasă la nunta fiului cel mare, prințul Hussein / Foto: Profimedia

Regina Rania a Iordaniei, o soacră mare elegantă și grațioasă, la nunta fiului cel mare. Cum s-a îmbrăcat pentru a nu-și eclipsa nora

Considerată de mulți cea mai stilată membră a unei familii regale, regina Rania a Iordaniei a fost în prim-plan la nunta fiului cel mare, prințul moștenitor Hussein. Alegerea ei vestimentară a arătat că nu și-a dorit să atragă atenția și să eclipseze în vreun fel mirii, căci a mizat pe simplitate, eleganță și bun-gust. 

Iubitoare de culori tare sau deschise, de data aceasta, pentru postura de soacră mare, Rania a ales o rochie neagră, lungă până-n pământ, din colecția de toamnă Christian Dior. Simplă la prima vedere, ținuta avea detalii superbe la manșete, în zona gâtului și la spate, pe care soția regelui Abdullah al II-lea le-a asortat cu poșeta bej și cerceii lungi. Un mare plus a fost și coafura, căci Rania a ales să-și poarte părul strâns la spate, pentru ca detaliile de pe rochie să fie lăsate la vedere. 

Citește și: Nuntă regală plină de fast în Iordania. Prințul Hussein s-a căsătorit cu Rajwa, o arhitectă saudită, în fața a 140 de invitați

cuplul regal al iordaniei
Regele Abdullah al II-lea și regina Rania, la nunta fiului lor cel mare / Foto: Profimedia

Emoționată și mândră de fiul ei și de proaspăta lui soție, arhitecta saudită Rajwa, Rania a fost o gazdă desăvârșită pentru oaspeții veniți din toată lumea. L-a avut tot timpul alături pe soțul ei, regele Abdullah al II-lea, care a ales un costum bleumarin, cămașă albă și cravată roșie. Cuplul regal al Iordaniei nu a vrut să fure atenția de la tinerii miri.

regina rania
Regina Rania, între fiul ei, prințul Hussein, și soțul ei, regele Abdullah al II-lea / Foto: Profimedia

Pentru recepția la care au fost invitați 140 de oameni, printre care capete încoronate din toată lumea, regina Rania a făcut parte din "comitetul de primire", alături de miri, soțul ei și cuscri. De data aceasta, s-a îmbrăcat într-o rochie de culoarea untului, cu detalii aurii și capă. A purtat, de asemenea, părul desprins și o diademă prețioasă.

Regina Rania și prima doamnă a SUA
Regina Rania și prima doamnă a SUA / Foto: Profimedia

Citește și: Prințesa Charlene, regina Letizia și regina Rania, rafinate în ținute monocromatice, tari sau pastelate, la încoronarea regelui Charles

Prințul moștenitor Hussein s-a căsătorit cu arhitecta saudită Rajwa

Fiul cel mare al regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei și al reginei Rania, prințul moștenitor Hussein, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit cu aleasa lui, arhitecta saudită Rajwa, cu un an mai mare decât el. Emoționați și îndrăgostiți, tinerii şi-au rostit jurămintele de credinţă în Palatul Zahran din Amman, în prezenţa familiilor lor şi a 140 de invitaţi, printre care s-au aflat prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, cuplul princiar britanic William şi Kate, fostul cuplu regal al Spaniei, regele Willem-Alexander al Ţărilor de Jos şi regele Philippe al Belgiei.

Rajwa este fiica unui om de afaceri care deține una dintre cele mai mari firme de construcție din Arabia Saudită, scrie publicația Hola. Noua soție a prințului Hussein a absolvit Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Syracuse din New York și deține și o diplomă în Comunicare Vizuală de la Fashion Institute of Design and Merchandising din Los Angeles. Rajwa a și lucrat la o firmă de arhitectură din L.A.

Citește și: Regina Rania și regina Silvia “s-au duelat” în rafinament și eleganță. Ținutele alese în Iordania, desprinse parcă din reviste de modă

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri