Meghan Markle și prințul Harry la jubileul de platină
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. / Foto: Profimedia

Revenirea lui Meghan și a prințului Harry în sânul familiei regale. Look-ul cu care ducesa a încercat să-i recâștige pe britanici

Celebrarea Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a a adus cu el și reîntoarcerea în sânul familiei regale a prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, după ce în ultimii doi ani au preferat să rupă legăturile cu rudele din Marea Britanie și să se mute în SUA. Cei doi nu puteau lipsi însă de la evenimentele ținute în cinstea reginei și a celor 70 de ani de domnie. 

Meghan s-a ridicat la nivelul ocaziei și a îmbrăcat, ca de obicei, o ținută elegantă. Aceasta a ales o rochie tip palton, alb-liliachie, mănuși, pălărie și pantofi asortați. Fosta actriță și-a ținut soțul de mână mai tot timpul, emoționată de prima apariție în calitate oficială în ultimii doi ani. Aceștia au fost cu zâmbetul pe buze și le-au făcut cu mâna celor care îi așteptau curioși în afara bisericii.

Citește și: Mutrițele delicioase ale prințului Louis au furat toată atenția la Jubileul reginei. Puștiul și Elisabeta a II-a au o relație aparte

Meghan Markle și prințul Harry la jubileul de platină
Emoționați, Harry și Meghan s-au ținut de mână. / Foto: Profimedia

S-au așezat lângă prințesele Eugenie și Beatrice și soții lor, fără a interacționa cu Kate Middleton și prințul William, care au sosit cu o mașină separată câteva minute mai târziu. Ultimul a ajuns prințul Charles alături de soția sa, ducesa de Cornwall. Charles a reprezentat-o la slujba din Londra pe regină.

Regina Elisabeta a II-a nu a participat la ceremonia de recunoștință, întrucât se resimte după ziua ocupată de ieri, când a participat la Trooping the Colour. Cu toate acestea, suverana britanică a cunoscut-o pe micuța Lilibet, fiica lui Meghan și a prințului Harry.

Meghan Markle și prințul Harry la jubileul de platină
Meghan și Harry au pășit de mână în Catedrala St. Paul. / Foto: Profimedia

Înainte de evenimentul din catedrală, regina Elisabeta a II-a a întâlnit-o pentru prima dată pe mezina nepotului său, micuța Lilibet, care a primit numele tocmai ca o dovadă de prețuire chiar pentru porecla ei. În 4 iunie, fetița împlinește patru ani.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, excluși de la balconul oficial în timpul Jubileului de Platină. De unde au privit ducii festivitățile

Meghan Markle și prințul Harry nu au apărut pe balcon la Trooping the Colour

Festivitățile în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, care sărbătorește 70 de ani de domnie, au început joi, 2 iunie 2022, cu celebra paradă militară Trooping The Colour. Trăsurile regale au deschis parada, în prima dintre ele stând Camilla, viitoarea regină consoartă, Kate Middleton, ducesă de Cambridge, şi cei trei copii ai săi. Moştenitori ai tronului, prinţul Charles şi fiul lui, prinţul William, dar şi singura fiică a reginei, prinţesa Anne, au venit călare la Palat, aşa cum cere tradiţia. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Gestul surprinzător pe care l-a făcut Regina atunci când Harry și Meghan Markle au ajuns în Marea Britanie. Ducii au fost impresionați

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, nu au fost invitați pe balcon alături de regină, urmărind festivitățile din Biroul Generalului Maior, cu vedere la Whitehall Parade Ground. Ducii de Sussex au fost surprinși într-un moment adorabil în timp ce le zâmbeau fetelor mai mici ale Zarei Tindall, nepoata preferată a reginei. Meghan a fost văzută glumind cu Savannah Phillips, nepoata prinţesei Anne, scrie Daily Mail. De asemenea, Harry şi Meghan au fost fotografiaţi discutând cu Ducele de Kent, vărul reginei, în vârstă de 86 de ani, care a stat cu ea pe balconul Palatului Buckingham pentru a urmări partea finală a Trooping the Colour. 

Decizia ducilor de a privi Jubileul dintr-o cameră ascunsă vine ca o încercare a acestora de a evita speculațiile că vor să fie în lumina reflectoarelor. Cei doi au părut mulțumiți să privească din umbră. 

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri