Prințul Harry a cerut să vadă poze de la accidentul în care a pierit prințesa Diana
Actualitate

Prințul Harry a cerut să vadă poze de la accidentul în care a pierit prințesa Diana / Getty Images

S-au împlinit 26 de ani de la moartea prințesei Diana. Prințul Harry nu a putut să creadă că s-a stins: „Credeam că se ascunde”

Prințul Harry, care avea doar 12 ani când prințesa Diana și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs în Paris, a dezvăluit că nu a crezut că mama lui s-a stins din viață, ci credea că pur și simplu se ascunde.

S-au împlinit 26 de ani de când prințesa Diana a murit subit, la doar 36 de ani, în urma unui accident rutier care a avut loc în Paris. În cartea de memorii lansată în luna ianuarie - „Spare”, Harry spunea că, la început, a crezut că mama lui se ascunde.

Prințesa Diana
Prințesa Diana, 1986, vizită în Japonia / Foto: Profimedia

În cadrul unui interviu pentru Good Morning America, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a susținut că acesta a fost mecanismul lui de apărare după aflarea veștii.

Citește și: Cum ar putea deveni Meghan Markle cel mai bine plătit influencer din lume. Ducii de Sussex au cheltuieli anuale exorbitante

„Cred că oricine ar fi făcut la fel, mai ales dacă ar fi fost copil. Eu aveam 12 ani”, a spus el, adăugând: „Am refuzat să accept că s-a întâmplat așa ceva”.

Prințesa Diana, care era adorată de oameni din toate colțurile lumii, a murit la vârsta de 36 de ani, în 1996, în urma unui accident rutier produs în Paris, în timp ce era urmărită de paparazzi.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, susține că viața lui ar fi fost alta dacă ar fi avut posibilitatea de a beneficia de consiliere psihologică după moartea mamei lui.

Citește și: Cum a rămas prințul Harry fără contractul cu platforma de streaming. Ducele de Sussex voia să facă interviuri cu Vladimir Putin

„Aș fi vrut să am abilitatea sau oportunitatea de a face terapie sau măcar să vorbesc despre faptul că mi-am pierdut mama, să știu să-i celebrez viața”, spunea el potrivit sursei citate.

Prințul Harry s-a temut că Meghan Markle ar putea să sfârșească precum mama lui

Anul trecut, în trailerul documentarului lansat pe un program de streaming online, prințul Harry a mărturisit că i-a fost teamă că soția sa va sfârși precum mama lui.

Durerea și suferința femeilor care ajung în această situație, care se căsătoresc cu o figură reală, sunt puternice.”, a spus Harry, precizând, de asemenea, că s-a temut ca soția lui să nu aibă aceeași soartă precum a avut-o mama lui, care era asaltată de jurnaliști și fotografi.

”Am realizat că ei nu te vor proteja niciodată”, spune și Meghan, în timp ce Harry răspunde: ”Am fost îngrozit. Nu am vrut ca istoria să se repete”.

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Totodată, într-un alt trailer, Meghan Markle apare în lacrimi în timpul unei conversații pe care o avea cu Harry, în timp ce vorbeau despre luptele din interiorul familiei regale.

Vineri, publicația Page Six a scris că Harry și Meghan vor declara că au fost ”hărțuiți” de oficialii Palatului. Comentând această problemă, o sursă a declarat pentru Page Six: ”Harry și Meghan vor pretinde că au fost hărțuiți de Palat. Ceea ce va deveni clar este că ei sugerează că încercările și necazurile lor se leagă de problemele mai mari din lume, cum ar fi rasismul.”

”Unele dintre comentariile făcute de Harry și Meghan sunt înflăcărate”, adăugând: ”Dacă sunt difuzate, vor fi absolut explozive. Se discută subiectul rasismului, plus afirmațiile că unii membri ai familiei regale s-au opus căsătoriei.”,  a mai precizat o sursă pentru The Sun. 

Etichete: printesa diana , deces , harry

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri