Sandra Izbașa și Răzvan Bănică
Actualitate

Sandra Izbașa și soțul ei, Răzvan Bănică, tineri și îndrăgostiți lulea / Foto: Facebook

Sandra Izbașa, îndrăgostită lulea de soțul ei. Fosta sportivă și-a arătat picioarele tonifiate într-o rochie mini, roz bombon

În vara lui 2021, Sandra Izbașa s-a căsătorit cu actorul Răzvan Bănică, nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică Junior. Fosta gimnastă olimpică și alesul ei par că nu au încheiat nici acum luna de miere, căci sunt la fel de îndrăgostiți și de tandri.

Zilele trecute, familia Izbașa-Bănică a participat la evenimentul unor prieteni. Sandra a ieșit din evidență cu ținuta aleasă: o rochie mini, roz bombon, cu o fundă imensă în partea de sus. Accesoriul cel mai de preț i-a fost zâmbetul, căci la capitolul bijuterii a preferat doar câteva piese care să nu fure din spectaculozitatea rochiei. Brațele și picioarele antrenate de 25 de ani, dar și umerii drepți i-au oferit un aer elegant.

Citește și: Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică. Cum arată astăzi, la 38 de ani, și cine e soțul ei

Sandra Izbașa
Sandra Izbașa / Foto: Facebook

Soțul i-a făcut cele mai frumoase poze, cu care fosta sportivă de aur a României s-a mândrit pe rețelele sociale. Când nu a fost în spatele camerei foto, Răzvan a stat lângă partenera lui. Îndrăgostiți și zâmbitori, cei doi au părut desprinși dintr-un film de dragoste. Și-au zâmbit complice, s-au privit cu iubire și au stat îmbrățișați.

Sandra Izbașa: "Prima dată m-am îndrăgostit la 30 de ani"

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică
Sandra Izbașa și soțul ei, Răzvan Bănică, tineri și îndrăgostiți lulea / Foto: Facebook

”Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță. Eu am ieșit din sportul de performanță la 24 de ani, n-am avut o copilărie, apoi am avut câteva relații din care am învățat. Și da, m-am îndrăgostit la 30 de ani și m-am și căsătorit”, a declarat Sandra Izbașa la o emisiune tv, în urmă cu câteva luni. Deși a mai avut relații, printre care cu fiul antrenoarei Mariana Bitang și cu Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan, iată că sportiva consideră că singura dragoste adevărată este cea pe care o simte alături de soțul ei.

Citește și: Cum arată la 43 de ani legendara gimnastă rusoaică Svetlana Khorkina

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică
Sandra Izbașa și soțul ei, Răzvan Bănică, tineri și îndrăgostiți lulea / Foto: Facebook

Mai mult decât atât, gimnasta a povestit și care au fost lucrurile care au atras-o cel mai tare la Răzvan Bănică, pe care îl vede partenerul perfect, și cum a reușit acesta să o cucerească.

”Cu tot ceea ce este el, inteligent, carismatic, modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, mi-era teamă de așa ceva, dar după câteva întâlniri mi-am dat seama că ne completăm, că formăm un cuplu perfect. Mulțumesc lui Dumnezeu că tot ceea ce mi-am scris eu cândva într-un oracol, cu doi ani înainte să apară Răzvan în viața mea, s-a împlinit. El le are pe toate”, a completat Sandra Izbașa în emisiune, făcându-i astfel și o declarație de dragoste și de loialitate soțului ei.

Foto: Facebook, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri