shannen doherty
Actualitate

Shannen Doharty are cancer de șase ani, dar a reușit să se mențină optimistă/ Foto: Profimedia

Shannen Doherty a împlinit 50 de ani. Brenda din serialul “Beverly Hills” se luptă de șase ani cu cancerul

Se luptă de ani buni cu cancerul, dar Shannen Doherty nu și-a pierdut speranța. Mai mult, a sărbătorit împlinirea a 50 de ani cu zâmbetul pe buze și s-a bucurat de cadourile primite.

Citește și: Ce a făcut Shannen Doherty după ce a fost surprinsă pe străzile din Malibu. Actrița a recunoscut: ”Sunt obsedată!”

Shannen a fost diagnosticată cu cancer mamar în februarie 2015, și-a extirpat ambii sâni și, când credea că pericolul a trecut, medicii au descoperit că boala se extinsese la ganglionii limfatici. A dus o luptă cruntă cu nemiloasa maladie, a făcut ședințe de chimioterapie și radioterapie. În 2017, actrița se declara fericită pentru că boala se afla în remisie. Din păcate, bucuria nu a durat mult, căci la începutul lui 2020 a primit cea mai cruntă veste: cancerul a revenit, în forță și se află în fază terminală.

Shannen Doherty a anunțat că are cancer în direct

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actriţa din “Beverly Hills 90210” a apărut în emisiunea „Good Morning America“, la începutul lunii februarie a anului trecut, unde a povestit prin ceea ce trece.

”Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată”, a povestit actriţa. Ea a mărturisit că cel mai dificil a fost să le dea vestea mamei şi soţului ei.

Citește și: Shannen Doherty, apariție rară pe străzile din Malibu. Cum arată actrița diagnosticată cu cancer în stadiul terminal

Shannen Doherty, căsătorită de trei ori

În 2011, Shannen Doherty s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț al ei, Kurt Iswaienko, pe care l-a cunoscut pe când acesta era însurat cuTaryn Band. Fosta soacră a lui Kurt a criticat-o pe Shannen, acuzând-o că a destrămat o familie. Shannen a mai fost căsătorită cu actorul Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, și cu jucătorul de poker Rick Salomon, în perioada 2003-2004.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri