Saoirse Bodge Flynn
Actualitate

Saoirse Bodge Flynn și-a surprins neplăcut tatăl când i-a arătat cum s-a costumat de Halloween. / Foto: captură TikTok

Și-a surprins neplăcut tatăl când i-a arătat costumul ei de Halloween. Internauții au criticat-o: "Nu îi e rușine să se îmbrace așa?"

Saoirse Bodge Flynn și-a surprins neplăcut tatăl când i-a arătat cum s-a costumat de Halloween, iar internauții care au văzut imaginile au spus chiar că l-a traumatizat pe bărbat. O tânără a devenit virală pe TikTok cu un clip în care a dezvăluit reacția tatălui ei când a văzut-o îmbrăcată într-un costum de diavoliță sexy.

Citește și: O profesoară de desen, criticată pentru felul în care se îmbracă la școală. Tinerei îi place să-și evidențieze formele voluptoase

Peste 1,8 milioane de persoane au văzut filmulețul cu pricina în care Saoirse apare îmbrăcată într-un costum din latex foarte provocator: un body decoltat până la abdomen și o fustă ce părea mai degrabă doar o fâșie, ce avea și o crăpătură generoasă. O bentiță cu cornițe pe cap și cizme peste genunchi, și ele roșii, au fost detaliile care au completat outfitul de Halloween al brunetei.

@saoirsebodgeflynn

Safe to say he doesn’t approve🤣

♬ T E E N TIT A N S - grass

Tatăl ei nu a părut deloc încântat să o vadă într-o ținută atât de provocatoare, iar internauții care au dat de clip pe TikTok au criticat-o dur pe tânără: "E traumatizant, poți vedea șocul pe fața lui"; "Nu aș putea să-i arăt asta vreodată lui tata"; "Săracul tată"; "N-aș putea niciodată să-i arăt așa o lipsă de respect tatălui meu"; "Nu îi e rușine să se îmbrace așa în fața tatălui ei? Săracul om, nici nu știe unde să se uite"; "Privirea lui arată că e dezamăgit".

Citește și: O tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri