Thalia
Actualitate

Thalia / Getty Images

Thalia, imaginile care au stârnit controverse printre fani: „Insistă să pară de 20 de ani, dar are 51” Cum s-a fotografiat cântăreața

Thalia este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate artiste și cântărețe la nivel mondial, însă aceasta a reușit să declanșeze controverse în repetate rânduri din cauza aspectului fizic.

În mai puțin de două luni va împlinit 52 de ani, însă Thalia continuă să se mândrească cu o siluetă de invidiat, pe care nu ratează ocazia de și-o etalat.

Citește și:  Thalia, la brațul soțului de 72 de ani, într-o apariție publică rară. Artista și Tommy Mottola au împreună doi copii

În cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale, cântăreața apare îmbrăcată în pantaloni scurți, pe care i-a combinat cu o cămașă cu un imprimeu în culori puternice și o geacă din denim. Părul îl are prins într-o coadă în vârful capului, iar în picioare poartă șosete colorate și pantofi sport albi.

Deși arată senzațional, artista a stârnit comentarii acide, fanii fiind revoltați de felul în care arată: „A furat cineva acest cont? Pentru că asta nu e Thalia”, „Draga mea, aceste filtre nu sunt în regușă. Ochii tăi frumoși se văd diferit”, „Thalia și cele 100 de filtre”, „Ce a pățit Thalia? Ar trebui să fie mândră de vârsta ei. Există femei care își acceptă anii fără machiaj, fără filtre și fără Photoshop”, „Insistă să pară de 20 de ani, dar are 51”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De cealaltă parte, au existat persoane care au sărit și în apărarea ei: „De ce o critică toată lumea? E foarte frumoasă așa cum e”, „Ești și vei fi cea mai frumoasă!”.

Citește și: Thalia, irezistibilă la 50 de ani. Artista a pozat seducător într-un body cu imprimeu de leopard

Thalia e căsătorită de mai bine de 20 de ani cu Tommy Mottola

Thalia și-a găsit fericirea în brațele lui Tommy Mottola acum mai bine de 20 de ani. Nu de puține ori, artista din Mexic a spus că vede în acesta partenerul perfect și că îi este suflet pereche: "Mă iubește și urâtă, și frumoasă, și supărată, și fericită, și bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt", declara Thalia într-un interviu mai vechi. Și mogulul și-a exprimat iubirea pentru soția lui, iar la cea mai recentă aniversare a căsniciei, i-a spus că este cea mai mare binecuvântare a vieții lui.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1999, la un eveniment organizat de Emilio și Gloria Estefan. S-au căsătorit în decembrie 2000, în New York. Tommy Mottola a mai fost căsătorit, vreme de cinci ani, cu Mariah Carey.

Citește și: Vârsta, doar un număr pentru ea! Thalia, ca o puștoaică la aproape 51 de ani, în pantaloni ultra mulați: ”Pari atât de tânără!”

Etichete: thalia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?