thylane blondeau
Actualitate

Thylane Blondeau s-a transformat într-o tânără frumoasă și de succes. / Foto: Instagram

Thylane Blondeau, cea mai frumoasă fată din lume, a fost operată de urgență:” Chiar și cea mai mică durere poate ascunde o problemă!”

Thylane Blondeau, supranumită cea mai frumoasă fată din lume, a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, potrivit Daily Mail.

Thylane Blondeau, modelul în vârstă de 20 de ani, care a cunoscut celebritatea la șase ani, când a fost desemnată ”cea mai frumoasă fată din lume”, a făcut public un mesaj pe Instagram, în care a vorbit despre problemele de sănătate. Aceasta a făcut, de asemenea, publice și imagini de pe patul de spital.

În cadrul mesajului postat pe Instagram, franțuzoaica a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unui chist ovarian ”ce i-a explodat în stomac”. Ulterior, necazurile s-au ținut lanț pentru ea, întrucât la trei luni de la operație, ea s-a confruntat cu o dureri cumplite.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum s-a schimbat viața modelului Thylane Blondeau de când a fost numită ”cea mai frumoasă fată din lume”. Puștoaica are 20 de ani acum

”La început, am pus durerile pe seama operației.”, a scris ea, continuând: ”Am văzut trei ginecologi în acest an, am ajuns în patru centre de radiologie, iar toți specialiștii mi-au spus ”nu vă faceți griji, totul este în capul dumneavoastră.”, a mai spus tânăra.

Cu patru zile în urmă, însă, ea a ajuns din nou la spital, din cauza unor dureri. În urma unei ecografii, însă, medicul a decis să o opereze de urgență.

Citește și: Cum arată “cea mai frumoasă fată din lume” în pozele de paparazzi. Thylane Blondeau, surprinsă la plajă alături de iubit

”Acum mă simt, în sfârșit, mai bine și am realizat cât de nebunesc a fost să mă plâng de dureri. Sunt mai fericită ca niciodată că n-am renunțat. Din experiența asta am învățat că atunci când ai dureri, trebuie să investighezi, să vezi diferiți doctori, până găsești problema. Chiar și cea mai mică durere poate ascunde o problemă importantă.”, a mai scris ea.

Cine este Thylane Blondeau

thylane blondeau
 

Citește și: Cum se îmbracă Victoria Beckham atunci când nu știe că sunt paparazzii pe urmele ei. Ținuta, surprinzătoare pentru mulți fani

Thylane este fiica prezentatoarei tv Véronika Loubry și a fotbalistului Patrick Blondeau. Aceasta a fost supranumită „cea mai frumoasă fată din lume” după ce și-a făcut debutul în lumea modei la o vârstă foarte fragedă. Avea doar patru ani când a defilat pe podiumul de modă pentru creatorul Jean-Paul Gaultier.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri