The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK - 19 Sep 2022
Actualitate

Regina consoartă Camilla, Catherine prințesa de Wales, prințul George și prințesa Charlotte. Profimedia

„Trebuie să faci o plecăciune”. Momentul viral când prințesa Charlotte îl atenționează pe prințul George cu privire la protocolul regal

Imaginile cu prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, care îl sfătuiește pe fratele ei mai mare, prințul George, cu privire la protocolul regal, la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, de la Westminster Abbey, au devenit virale.
 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Copiii prințesei și prințului de Wales s-au alăturat familiei regale, luni, 19 septembrie, la slujbă.
 
La final, când sicriul purtat de soldații din Batalionul I a trecut pe lângă ei, în drumul spre Windsor, prințesa Charlotte a fost surprinsă de camerele de luat vederi atenționându-l pe fratele ei că trebuie să se încline: „Trebuie să faci o plecăciune”, i-a spus foarte serioasă simpatica puștoaică.
 
 
Ulterior, cei doi au urcat în mașină alături de mama lor, Kate Middleton, și regina consoartă, Camilla.

 
2000 de persoane, membri ai familiei regale, lideri de stat, celebrități au participat la ceremonia funerară de la Abbey.

 

Prințesa de Wales, despre cum resimt copiii ei moartea străbunicii lor, regina Elisabeta a II-a

În urmă cu două zile, prințesa de Wales a dezvăluit cum resimt copiii ei moartea străbunicii lor, regina Elisabeta a II-a. Vorbind cu guvernatorul general al Australiei, la o recepție organizată pentru demnitarii din Commonwealth înaintea înmormântării suveranei britanice, Kate a mărturisit că Louis, în vârstă de patru ani, pune tot felul de întrebări și se străduiește să înțeleagă ce se întâmplă.

David Hurley și-a amintit conversația cu Kate, spunând că prințesa i-a povestit cum fiul ei cel mare, prințul George (9 ani), „înțelege acum cât de importantă a fost străbunica lui și ce se petrece”. Dar că Louis o întreabă dacă vizitele de vară ale familiei la castelul Balmoral vor fi în continuare așa cum își amintește el.

„Cel mai mic mă întreabă 'o să mai putem juca toate aceste jocuri când mergem la Balmoral' și lucruri de genul acesta, 'pentru că ea nu va mai fi acolo?'”, a spus David Hurley.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri