Un mire a fost împușcat mortal, sub privirile îngrozite ale soției
Actualitate

Un mire a fost împușcat mortal, sub privirile îngrozite ale soției / Shutterstock

Un mire a fost împușcat mortal, sub privirile îngrozite ale soției, la câteva minute după ceremonie. Atacatorul viza o altă persoană

Un mire în vârstă de 32 de ani, din Mexic, a fost împușcat mortal chiar în fața soției sale, la câteva minute după ceremonie. Autoritățile cred, însă, că atacatorul viza o altă persoană.

Potrivit informațiilor furnizate de El Universal, Marco Antonio Rosales Contreras, în vârstă de 32 de ani, a fost împușcat sâmbătă, în timp ce pleca de la ceremonia religioasă ce s-a desfășurat la o biserică din Caborca, Mexic.

Martorii le-au povestit oamenilor legii că un bărbat înarmat s-a apropiat de nuntași și l-a împușcat pe Marco Antonio sub privirile îngrăzite ale soției sale.

Citește și: Ce a făcut un mire chiar la petrecerea lui de nuntă. Mireasa nu l-a putut opri, dar a pus pe TikTok un clip care a deveni viral

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost transportat la spital, însă rănile suferite au fost incompatibile cu viața, acesta fiind declarat decedat pe drum spre unitatea medicală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile văzute de jurnaliștii de la People, proaspăta soție a victimei apare plângând, iar rochia ei de mireasă era plină de sânge.

Citește și: Nuntă sfârșită cum nu se poate mai rău: mirele și-a dat de gol soția, în fața tuturor, că l-a înșelat cu cumnatul lui. Imagini virale

Investigatorii cred, însă, că ținta nu era Marco Antonio, care lucra în IT, ci acesta a fost confundat cu o altă persoană.

Deocamdată nu se cunoaște, însă, motivul crimei, dar oamenii legii au deschis o anchetă. Până, acum, însă, nu se știe de existența vreunui suspect în acest atac.

Etichete: mire , sotie , impușcat

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri