jennifer lopez și ben affleck
Actualitate

Jennifer Lopez și Ben Affleck, schimb de replici la premiile Grammy 2023 / Foto: captură video

Val de comentarii după ce Jennifer Lopez a recționat după momentul tensionat de la premiile Grammy: ”Lasă-l acasă, nu păreți fericiți!”

Imaginile cu Jennifer Lopez și cu Ben Affleck, ce au fost surprinse în timpul ceremoniei de decernarea a premiilor Grammy, au făcut înconjurul lumii și au stârnit numeroase comentarii printre fani. Ba mai mult, decizia ei de a posta pe rețelele sociale imagini în care radiază alături de soțul ei a fost taxată dur de fani.

La scurt timp după ce a fost filmată având un schimb de replici cu Ben Affleck, mulți spunând că aceștia se certau, artista a făcut publice imagini în care apare alături de partenerul ei, ce au fost însoțite de un mesaj inedit.

Citește și: Jennifer Lopez, la 53 de ani ca o tânără de 30 de ani. Actrița, seducătoare într-o ținută nonconformistă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Mereu mă simt cel mai bine cu iubirea mea, soțul meu”, a scris ea în dreptul unui videoclip, iar comentariile din partea fanilor n-au întârziat să apară.

Un PR grozav, toată lumea a văzut cum sunteți de fapt. Poate ar trebui să stați în spatele camerelor, să lucrați un pic cu voi, dar și separat. Nu arătați deloc fericiți!”, ”Fericirea de pe Instagram versus viața reală. Nimeni nu poate să vă judece, însă imaginile de pe rețelele sociale versus montajul de aici arată complet diferit. Nu poți crede ce vezi pe Instagram”, ”Dacă soțul tău suferă de anxietate socială și detestă acele evenimente, de ce-l cari cu tine și postezi astfel de momente? Fii o soție bună și lasă-l să stea acasă!”, ”El chiar nu arată fericit!”, ”Lasă-l acasă, pentru Dumnezeu. Ieși cu o prietenă. Nu trebuie să arăți lumii întregi că sunteți încă împreună, nu ai nimic de dovedit nimănui!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Lui Jennifer Lopez îi priește viața de femeie căsătorită. E tot mai îndrăgostită de Ben Affleck: "E de vis, e un drăguț”

Ce i-ar fi spus Jennifer Lopez lui Ben Affleck

În timpul unui moment muzical, J.Lo s-a mișcat energic, dar soțul ei părea de-a dreptul plictisit. Mai mult, când lângă ei s-a așezat Trevor Noah, prezentatorul galei, cântăreața nu și-a dat seama că era filmată și i-a făcut câteva reproșuri lui Ben. Curioșii au descifrat rapid ce i-a spus diva, cu oarecare tensiune în voce, actorului cu care s-a căsătorit acum jumătate de an.

jennifer lopez și ben affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck, schimb de replici la premiile Grammy 2023 / Foto: captură video

Conform celor de la Daily Mail, care au apelat la un specialist care citește pe buze, artista de 53 de ani i-a sugerat lui Ben să depună puțin efort pentru a părea mai dornic să fie la eveniment: "Oprește-te! Încearcă să pari mai prietenos și mai motivat!". Sfaturile sau reproșurile partenerei lui au fost luate ca atare de Ben, care a răspuns simplu: "Aș putea", în timp ce s-a încruntat și și-a aranjat subtil costumul și postura.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri