Vladimir Putin ar avea o nouă iubită
Actualitate

Vladimir Putin ar avea o nouă iubită / Credit foto: Profimedia Images

Vladimir Putin ar avea o nouă iubită, mai tânără decât el cu 32 de ani: „I s-a potrivit mereu tipul Barbie!”

Vladimir Putin, președintele rus în vârstă de 71 de ani, ar avea o nouă iubită, scrie New York Post. Potrivit sursei citate, este vorba despre Ekaterina Mizulina, o tânără de 39 de ani, fiica unui senator pro-Putin.

Conform sursei citate, Ekaterina Mizulina, cunoscută sub numele „Katya”, are 39 de ani, este istoric de artă, care conduce Liga pentru Internet Sigur pro-Kremlin, responsabilitatea ei fiind să elimine criticile la adresa Rusiei și a lui Vladimir Putin, în special în ceea ce privește războiul dus în Ucraina.

Ekaterina Mizulina ar fi noua iubită a lui Vladimir Putin

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

„Katya Mizulina este pe placul lui Putin. Tipul Barbie i s-a potrivit mereu președintelui rus”, a declarat Olga Romanova, o activistă pentru drepturile omului din Rusia.

Ekaterina Mizulina ar fi noua iubită a lui Vladimir Putin

Conform unor informații apărute pe diferite site-uri și conturi de Telegram din Rusia și Ucraina, președintele rus și Mizulina s-ar fi apropiat recent unul de celălalt, însă nu se cunosc alte detalii despre relația lor, mai ales că aceștia sunt extrem de precauți.

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

Potrivit The Post, Mizulina a absolvit Școala de Studii Orientale și Africane de la Universitatea din Londra în 2004 și are o diplomă în istoria artei și limba indoneziană. A lucrat, de asemenea, ca traducător pentru delegațiile oficiale ruse care vizitează China, iar tatăl ei, profesor de filozofie Mikhail Mizulin, în vârstă de 69 de ani, este unul dintre cei mai importanți oameni de știință din Moscova.

Vladimir Putin a avut o relație cu Alina Kabaeva 

Ani de zile la rând s-a vorbit despre relația dintre Alina Kabaeva și președintele rus, Vladimir Putin, iar acum au apărut noi informații. Potrivit presei internaționale, aceștia au împreună doi copii, mai exact doi băieți.

Potrivit Daily Mail, Vladimir Putin, președintele rus care a ordonat invadarea Ucrainei, este tatăl a doi băieți pe care-i are din relația cu gimnasta Alina Kabaeva. Primul lui fiu a venit pe lume în secret, în Elveția, în 2015. Atunci au fost desfășurate numeroase forțe de securitate, potrivit unui obstetrician care s-a aflat în sala de nașteri.

De cealaltă parte, însă, al doilea fiu al lui Vladimir Putin s-a născut la Moscova, în 2019, însă același specialist a zburat în Rusia pentru a asista la naștere.

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

Aceste informații au apărut în urma unei investigații ce a fost realizată de jurnaliști de la ziarul Sonntagszeitung din Elveția.

Vladimir Putin a negat că are o relație cu Alina Kabaeva, gimnasta în vârstă de 40 de ani, care are în palmares o medalie de aur de la Jocurile Olimpice.

Liderul rus și-a ascuns relația cu Alina Kabaeva de alegători și nu a fost prezent la niciuna dintre nașteri. Același raport nu a confirmat, însă, zvonurile apărute în ultimii ani în presa internațională, care sugerau că în 2019, Vladimir Putin a devenit tată de gemeni. Potrivit acestui raport, în schimb, acesta ar avea un singur fiu.

Etichete: relatie , vladimir putin

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri