Vladimir Putin
Actualitate

Vladimir Putin / Profimedia Images

Vladimir Putin, în centrul unor controverse. Liderul rus, acuzat că a exagerat cu injecțiile cu Botox: ”Parcă se îmbălsămează de viu!”

Despre Vladimir Putin s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum un analist în apărare și securitate a sugerat că acesta a exagerat cu injecțiile cu Botox, arătând de parcă ”încearcă să se îmbălsămeze de viu”.

Vladimir Putin, președintele rus în vârstă de 70 de ani, a stârnit numeroase speculații de când a ordonat trupelor sale invadarea Ucrainei. În ultimele luni s-a vorbit tot mai mult despre faptul că acesta ar avea probleme de sănătate, iar acum profesorul Michael Clarke de la King’s College London susține că nu sunt dovezi care să ateste că acesta e bolnav, în ciuda faptului că liderul rus e în permanență înconjurat de medici.

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

În cadrul unui interviu la Sky News, profesorul a vorbit despre fața umflată a președintelui rus, subliniind faptul că aceasta nu poate indica faptul că este bolnav, ci mai degrabă că a exagerat cu intervențiile estetice.

”Va împlini 70 de ani în luna octombrie. Este cunoscut pentru faptul că a apelat la injecțiile cu Botox. Am spus mereu că arată de parcă s-ar îmbălsăma de viu.”, a spus profesorul, potrivit Metro.

Citește și:Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

”E mereu înconjurat de medici. Este știut faptul că o echipă de medici îl însoțește peste tot, iar deseori este consulat după diferite întâlniri. Cred că e ipohondru, ca să fiu sincer.”, a mai spus el.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin a stârnit discuții aprinse

În ultimele apariţii publice, preşedintele Rusiei pare că are faţa şi gâtul umflate, iar experţii sugerează că fie ia steroizi, fie urmează tratament de chimioterapie.

De asemenea, în ultimele luni s-a vorbit tot mai des despre problemele de sănătate ale președintelui rus, existând zvonuri că acesta ba ar avea probleme cardiace, ba cancer.

Totodată, în perioada 2016-2020, publicaţia rusă de investigaţie Proekt relata că Putin a fost vizitat de un medic specializat în cancer tiroidian de 35 de ori şi de un specialist de 59 de ori.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat informaţiile despre deteriorarea sănătăţii lui Putin de-a lungul anilor, inclusiv la începutul lunii aprilie a acestui an, când a fost întrebat dacă Putin a suferit o intervenţie chirurgicală pentru cancer tiroidian.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri