Adevărul despre relația dintre Sophie, proaspăt numită ducesă de Edinburgh, și Meghan Markle: Se simte, în sfârșit, ușurată

Sophie de Wessex a devenit săptămâna trecută ducesă de Edinburgh, după ce soțul ei, prințul Edward, a fost numit de duce de Edinburgh chiar în ziua în care a împlinit 59 de ani. La scurt timp după ce fosta contesă a primit această onoare, au apărut informații despre adevărata relație dintre aceasta și Meghan Markle. 

Sophie a fost anterior obligată să se supună soției prințului Harry, care, în calitate de ducesă, avea un rang superior.

Un prieten al ducilor de Edinburgh a declarat acum, potrivit Daily Mail: „Sophie este uşurată. Ea nu mai trebuie să facă vreo reverență în fața unei persoane din familie care nu doar că a renunțat la îndatoririle regale, ci și-a și petrecut ultimii trei ani criticând instituția pe care Sophie se străduiește atât de mult să o susțină prin acțiunile sale”.

În urmă cu câteva luni, într-un documentar autobiografic, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre reverențele pe care trebuia să le facă în fața membrilor din familia regală. Ducesa de Sussex a dezvăluit că înainte de o întâlnire cu regretata regină Elisabeta a II-a, Harry a întrebat-o: „Știi cum să faci o reverență, nu?”. „Am crezut că este o glumă”, a spus ea râzând. 

Pentru Meghan un asemenea gest nu avea importanță, dar este o tradiție pe care familia regală o ia foarte în serios. Prințesa Anne a făcut o reverență în fața sicriului mamei sale în Scoția.

Când Meghan a intrat în casa regală, regina Elisabeta a-II-a a rugat-o pe Sophie să-i fie mentor actriței de la Hollywood, însă aceasta „nu a fost deloc interesată”, a declarat autorul Gyles Brandreth.

El a declarat pentru Palace Confidential, în decembrie, că regretata suverană a făcut „tot ce a putut” pentru a o primi pe Meghan în sânul familiei.

„Cred că i-a sugerat ca Sophie Wessex, care era cu siguranță favorita ei și care trecuse și ea prin asta când s-a căsătorit și a devenit membru regal, să o ajute, să-i fie un fel de mentor. Nu cred că Meghan a fost interesată de asta. A simțit că îl are pe Harry, nu avea nevoie să i se ofere un mentor”, a mai spus Gyles.

Meghan, ducesa de Sussex, și Sophie, noua ducesă de Edinburgh. Getty Images

Sophie, care a fost favorita defunctului monarh, este bine cunoscută pentru naturalețea ei, pentru faptul că este o persoană cu picioarele pe pământ și a fost văzută de regină drept cea mai de încredere persoană din anturajul regal. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.