Cine este românul care participă la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran. Printre invitați se numără și Angelina Jolie

Elon Musk, celebrul om de afaceri, a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere fastuoasă de Halloween, la care vor participa vedete de la Hollywood și oameni de afaceri. Printre aceștia se numără, însă, și un român.

Potrivit MediaFlux, printre invitații prezenți la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran se află Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Citește și: Maye Musk nu-și arată deloc vârsta. Mama lui Elon Musk, într-o ținută spectaculoasă, la lansarea revistei Sports Illustrated

Conform sursei citate, Ovidiu Toma este proprietarul CryptoData, companie românească care dezvoltă soluții integrate software și hardware și tehnologii de securitate informatică aplicate în diverse domenii, precum automotive și domeniul spațial.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ovidiu Toma (@ovidiu.toma)

Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România, fiind considerat de către foarte mulți oameni de business cel mai smart om din țară în domeniul crypto.

Legăturile lui Ovidiu Toma cu oamenii importanți ai lumii reies și din activitățile sale recente. Printre persoanele alături de care s-a afișat în ultima perioadă se află Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, spre exemplu, om extrem de aropiat de Elon Musk.

Citește și: Elon Musk a devenit tată de gemeni în secret, cu directoarea uneia din companiile sale. Fondatorul Tesla are nouă copii

Cine sunt invitații de la petrecerea lui Elon Musk

Pe lista de invitați se află chiar și Angelina Jolie, dar și foarte mulți miliardari, printre care și un apropiat de seamă a lui Elon Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, încă de azi-noapte, fiind surprins de paparazzi Mediaflux.ro.

Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.