Maye Musk/ Profimedia
Divertisment

Maye Musk/ Profimedia

Maye Musk nu-și arată deloc vârsta. Mama lui Elon Musk, într-o ținută spectaculoasă, la lansarea revistei Sports Illustrated

Maye Musk se menține într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 74 de ani. Mama celebrului miliardar și-a făcut apariția la petrecerea de lansare a revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue din New York City, fiind una dintre modelele care apar pe copertă în acest an. 

Elon Musk nu este doar cel mai bogat om din lume, ci se poate considera și norocos, întrucât se mândrește cu o mamă foarte frumoasă, care arată uimitor la vârsta de 74 de ani. Recent, supermodelul a emanat eleganță în timp ce pășea pe covorul roșu la petrecerea de lansare a revistei Sports Illustrated Swimsuit, care a avut loc joi la Hard Rock Hotel Times Square din New York City.

Îmbrăcată într-o fustă albă din tul, pe care a asortat-o cu un blazer crem, Maye Musk a atras toate privirile. Modelul și-a completat ținuta cu o pereche de sandale cu toc albe și a accesorizat totul cu o geantă albă elegantă și cu cercei strălucitori, pe care i-a pus în evidență cu ajutorul coafurii sale futuriste. 

Maye Musk/ Profimedia
Maye Musk/ Profimedia

Citește și: Vârsta, doar un număr pentru ea! Mama lui Elon Musk, răvășitoare la 74 de ani într-o ținută tinerească

Maye a vorbit într-un interviu despre faptul că i s-a cerut să apară pe coperta revistei Sports Illustrated de anul acesta, alături de vedete importante, precum Kim Kardashian, mărturisind că nu credea că directorii revistei au fost serioși în privința ofertei lor la început. 

„Nu am putut niciodată să visez la așa ceva, pentru că nu înțelegeam de ce ar vrea cineva pe copertă o femeie în vârstă de 74 de ani, mai ales în costum de baie. Cu toate acestea, cred că apariția mea le va face pe femeile de 70 de ani să se simtă mai confortabil atunci când merg la plajă”, a declarat Maye Musk. 

De asemenea, supermodelul a dezvăluit că toți cei care s-au implicat în ședința foto au fost foarte profesioniști. „Toată lumea a fost politicoasă, amabilă, atentă, grijulie, așa că m-am simțit foarte confortabil în costumul  de baie. Odată ce ai făcut prima fotografie, totul decurge de la sine”, și-a amintit aceasta. 

Citește și: Ce bine arată mama lui Elon Musk la 73 de ani! Maye Musk este model și a apărut în videoclipul lui Beyonce

Maye Musk a vorbit și despre ideea că ar putea fi criticată rau ridiculizată pentru faptul că s-a fotografiat în costum de baie la vârsta de 74 de ani, declarând: „Am trecut prin diferite etape ale vieții mele în care a fost respinsă, insultată, dezamăgită, iar acest lucru nu poate decât să-ți scadă încrederea în tine. Însă tot ce trebuie să faci este să treci peste asta și să te întorci mai puternic. Cât despre proiectul acesta, eu sunt mai fericită decât am fost vreodată și nu-mi pasă dacă cineva mă va insulta pentru că nu ai vrea să insulți o bunică. Oamenii sunt foarte buni cu mine în acest stadiu”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?