Cum arată copiii nelegitimi ai prințului Albert de Monaco. Jazmin Grimaldi, invitată la majoratul fratelui său vitreg, Alexandre

Înainte de a prelua tronul din Monaco și a se căsători cu Charlene, prințul Albert avea o reputație de cuceritor. Două diintre relațiile sale fulger au dus la conceperea a doi copii, iar astăzi, pe lângă gemenii Gabrielle și Jaques, pe care-i are cu fosta înotăroare ce i-a devenit soție în urmă cu 10 ani, Jazmin și Alexandre îi poartă numele.â

Citește și: Charlene și Albert de Monaco, pozele care arată o lipsă de apropiere reală. “Nu există nicio conexiune între ei”

Jazmin Grimaldi, fiica nelegitimă a prințului Albert de Monaco, a fost prezentă la majoratul lui Alexandre Grimaldi-Coste, și el rezultat în urma unei relații scurte a suvernaului monegasc. Cei doi par a avea o relație apropiată, așa cum se vede și din pozele pe care tânăra le-a pus pe Instagram, de la petrecerea fratelui său vitreg. Nici Jazmin, nici Alexandre nu sunt în linia de succesiune la tron.

Jazmin și Alexandre Grimaldi, copiii lui Albert de Monaco. / Foto: Instagram

Jazmin are 29 de ani, este actriță și cântăreață de operă. Mama ei este americanca Tamara Rotolo, de profesie agent imobiliar, pe care prințul a întâlnit-o în timpul unei vacanțe în sudul Franței. Un test ADN făcut în mai 2006 a arătat că Albert de Monaco este tatăl lui Jazmin.

Alexandre abia a împlinit 18 ani și este rodul unei relații cu o fostă stewardesă din Togo. Albert l-a recunoscut în 2005, cu puțin timp înainte de a prelua tronul.

Citește și: Charlene și Albert de Monaco, împreună după ce s-a spus că se pregătesc de divorț. Imaginile făcute publice i-au surprins pe fani

Prințul Albert și Charlene s-au căsătorit în urmă cu zece ani

Prințul Albert s-a căsătorit cu fosta înotătoare sud africană Charlene Wittstock la 1 iulie 2011. Ei au fost văzuți împreună de la 10 februarie 2006, când au deschis ceremonia Jocurilor Olimpice de la Torino. Căsătoria civilă din 1 iulie 2011 a fost urmată de o căsătorie religioasă la 2 iulie.

Albert și copiii au vizitat-o în Africa de Sud pe Charlene. / Foto: Instagram

Citește și: Cea mai nonconformistă prințesă! Charlene de Monaco, în trening și cu părul ras în timpul unei expediții în Africa

În toată această perioadă, liniştea mariajului lor a fost tulburată de zvonuri conform cărora Albert, mare crai în tinereţe, ar fi înşelat-o pe frumoasa sud-africană. Aceștia au o pereche de gemeni, Gabrielle și Jaques, în vârstă de șase ani.

Foto: Profimedia, Instagram

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.