Prințul Albert și prințesa Charlene ar fi la un pas de divorț
Divertisment

Prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene ar fi la un pas de divorț / Getty Images

Charlene și Albert de Monaco, împreună după ce s-a spus că se pregătesc de divorț. Imaginile făcute publice i-au surprins pe fani

După luni de zile în care s-a vorbit despre un divorț iminent între ei, prințesa Charlene de Monaco și soțul ei, Albert de Monaco, s-au reîntâlnit. Acesta a fost cel care a zburat în Africa de Sud alături de copiii lor, iar imaginea făcută publică pe rețelele sociale a făcut furori.

Prințesa Charlene a fost văzută ultima dată în Monaco în luna ianuarie, iar luni de zile a fost blocată în Africa de Sud. Acum, însă, ea și-a revăzut familia și a făcut publică o fotografie inedită, în care apare alături de soțul ei și de copii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

”Sunt atât de încântată să am familia aproape. Gabriella a decis să-și tundă părul. Îmi pare rău, draga mea, am făcut tot ce-am putut ca să o repar.”, a scris Charlene în dreptul fotografiei inedite.

Adevăratul motiv pentru care Charlene de Monaco a ales să nu fie alături de soțul ei la aniversarea a zece ani de căsnicie

Prințesa Charlene și-a revăzut familia la începutul lunii iunie, când Albert și copii au zburat în Africa de Sud pentru a fi alături de ea.

Revista germană Bunte anunța divorțul dintre cei doi

În urmă cu câteva luni de zile, revista germană Bunte scria că prințul Albert de Monaco și soția sa, prințesa Charlene, sunt la un pas de divorț.

Citește și: Charlene de Monaco are probleme de sănătate și este blocată în Africa de Sud. Nu poate sărbători 10 ani de căsnicie alături de soțul ei

De-a lungul timpului, însă, au existat numeroase zvonuri privind divorțul dintre ei, însă Charlene le-a negat cu vehemență: ”Albert este stânca mea și forța mea și fără dragostea și sprijinul său nu aș fi putut să trec prin această perioadă dureroasă”, a declarat recent prințesa la microfonul presei sud-africane News24.

Prințul Albert și Charlene s-au căsătorit în urmă cu zece ani

Prințul Albert s-a căsătorit cu fosta înotătoare sud africană Charlene Wittstock la 1 iulie 2011. Anunțul logodnei a avut loc la 23 iunie 2010. Ei au fost văzuți împreună de la 10 februarie 2006 când au deschis ceremonia Jocurilor Olimpice de la Torino. Căsătoria civilă din 1 iulie 2011 a fost urmată de o căsătorie religioasă la 2 iulie.

Citește și: Cea mai nonconformistă prințesă! Charlene de Monaco, în trening și cu părul ras în timpul unei expediții în Africa

În toată această perioadă, liniştea mariajului lor a fost tulburată de zvonuri conform cărora Albert, mare crai în tinereţe, ar fi înşelat-o pe frumoasa sud-africană.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri